0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence ruhsat halledilir.. Usta bulmak zor.. Şanzımanla motorun biribirine uydurulması ustalık gerektiriyor diye duymuştum.. Bizim ustalar yanaşmazlar o işe..
Ankaradaki E36 kasa BMW ye Supra motoru takilmis aracin adi Msupra. Youtube'da videolari oldukca cok var. Bence cok tehlikeli kullaniyorlar.
Yuh Msupra 2008 in ortalarında cıktı sen yenimi duyuyosun ivedik organize sanayide aracın sahibini tanıyorum araba 1000 beygirden fazla ama aktarma yok adam da para bol şimdide e30 a m5 motoru koyup yürüyenide skyline dan aldı yeni aracın adı ..... MSKY
Yeni duydugumuzu kim söyledi?Arti benimle bu samimiyet nereden?
Arkadaş yeni ve oldukça heyecanlı. Ümit ediyorum böyle devam etmeyecektir.
Şu an corollamı satmış bulunuyorum.2001 golf otomatik almak istiyorum.8 valf olanlardan.Hep tereddütler içerisindeyim.Yazılarınızı zevkle takip edeiyorum.Golf otomatik hakkında bilgim çok yok.sizleri okudukça bilgileniyorum.
Ben Bora nın kasasını, Corollanın motorunu tercih ederim (sorunsuzluk açısından) Sanırım VW galvanizli saç kullanıyor.. (Yanılıyor muyum) Eğer yanılmıyorsam mükemmel paslanma dayanıklılığı demektir. O kasa ölümsüz gibi bişey.. Çarpma dayanıklılığı da tahminimce corolla'dan iyidir.. Ama motora gelince bence toyota'nın sorunsuzluğu ağır basar.. Performans derseniz .. ikisini de tercih etmem
Ben ikisini de sürdüm. Komşumun 2003 WV borası var. Bora'nın 2003-2006 Corollalardan hiçbir farkı yok. Hatta benim 2004 sol 'un fazlalağı var. Bora kötü bir araba değil ama çok sorunlu bir araba ,benim komşu servise verdiği paralarlaz böreğibelki yeni bir araç alırdı.Hatta bana en son olarak sen Japoncusun dedi.Bana da bir modelli Corollaz böreğialalım dedi. Araba pazarlarında Bora'dan bol birşey yok .Ama toyata piyasada çok olmasına rağmen pazara çıkmıyor.