0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet bey aslında yeri değil de bu mesajı okuyunca söylemek istedim, ne zamandır bütün mesajlarınızı okuyorum, çok güzel bir üslubunuz var, özellikle sondaki yorum, ingilizceleri hakkında olan, çok samimi çok içten bir izmir buluşmasında tanışmak sohbet etmek isterim sizinle
Bi ara nissan 200Sx lere bakıyordum nedense birden fiyatları yükseldi denk gelmedi bi tane..
Hyundai bu konuda daha acik fikirli Toyota'ya göre. i30 mesela, BMW 1 serisini tasarliyan ekip tarafindan (Almanya bazli) tasarlandi.
bunu bilmiyordum, her i 30 gördüğümde küfrediyordum 1 serisine benziyor diye
o araçların fiyatlarının yükselmesinin tek nedeni Fast and the Furious Tokyo Drift filmidir..o film çıktı, yurdum gençleri drift denen türle tanıştı, dışarı çıkıp herkes kendi aracıyla denedi, baktı olmuyor, arkadan itiş şart, koştu bu araçlara yöneldi.. 200sx, 240sx, ae86 vs.. değeri altın oldu birden
O filmi göremedim bi.. Ama duydum. Sanırım bir Mustang'e Nissan motoru takıyorlarmış.. Mustang hayranları bi tartışma sitesinde isyan ediyorlardı.. Yine de sanırım pek çok kişinin rüyası şık bir kasaya kaliteli ve güçlü bir Japon motoru yerleştirmek. (Mesela benim )