Rica ederim

.
3-3,5 cm'lik yaylarda amortisörde herhangi bir değişikliğe gerek duyulmuyor.Ancak 5,5-6 cm'lik yaylar takılacak ise amortisörlerin koni amortisörlerle değiştirilmesi gerekiyormuş

.
Hocam biraz inceledim de senin araçta da aynı olay var. Arkada tüp tankı, woofer v.s olunca arka biraz daha çöküyor haliyle. Takoz koymadan önce senin de arka taraf biraz daha basıkmış.
Aynen. Bu kasaların burnu çok havada
Son hal bu arkadaşlar.
Dediğim gibi önden az daha inmesini istemiştim ama bu da iyi eskisine göre. Önden bakınca da burnu havada değil artık en azından

hayırlı olsun eskiye göre iyi tabi
gayet güzel olmuş
güle güle kullan Erhan
bence de gayet güzel olmuş eşit gözüküyor
baya bi eski konuyu yeniden canlandırmak istiyorum önerileriniz için nedenmi ?? anlatayım; bildiğiniz üzere jant ve lastiği taktırdım 195/55/15 sürtme yaptı ankara'yı bilnler için söyleyim ayvalı tepeye çıkamadım sürtmekten arkada 2 kişi öndede benimle beraber 2 kişiyle, bir sonraki gün gittim 40 lira verdim çamurluk ağazlarını çekiçlettim, sorun yok gibi duruyordu bugün yine arkada 2 kişi ve önde benmle beraber 2 kişi Ankara'nın o "muhteşem yollarında" cırt cırt yine sürttü, artık ne yapacağamı bilmiyorum tıkandım =( burayı yeniden hortlanmamın nedeni ise bir abimiz rot-balans yaptırdım düzeldi demiş, acaba bndede öyle bir sorunmu var nedir acaba ?