türkay abi 1000lik kontrolde sordum xenon taktırmamın hatta müzik sistemi yaptırmanın(teybi çıkartıp) bile garanti açısından bi mahsuru yokmuş xenon taktırıyorum bildiğin iyi bi marka varmı...sen xenondan anlıyosun
abim mtec ve monza kullananlar memnun, ne olursa olsun garantisi olan bir markadan taktır, garanti belgesini al cebine koy, ne olur ne olmaz
mtec fena değil diye duydum fiyatlarıda makul bende düşünüyorum fakat ben beyaz değilde şöyle mavi ya da mor tonlarında bişey düşünüyorum bunların farkı nedir?bide karşıdan gelenin kulağımızı çınlatmaması için nasıl yapmak gerekiyo bu uygulamayı?
8000k mavidir, ama çok mavi değil, tam kararında bir mavi, buz mavisi diyebiliriz, benim resimlerimde görmüşsünüzdür belki, 8000k kullanıyorum, 10.000 takarsanız iyice mavi olur, içerden baktığınızda siz de mavi aydınlatma görürsünüz, 12.000 mordur, zor bulursunuz ama imkansız değil, yasak diye biliyorum 12.000k olanlar yanlış biliyor olabilirim, karşıdakinin selamından kaçmak için aslında yapılacak en güzel işlem mercekli fardır, hele hele d2s mercek bulabilirseniz muhteşem sonuç alırsınız, orjinal olur, audiler mercedesler bmwler gibi olur

merceksiz montaj yapılırsa sonucu bilemiyorum önermiyorum da ama ben kimim ki önerme konusunda

sokakta bir ton adam merceksiz kullanıyor, far ayarı olmuyor, sıkıntı oluyor..merceksiz farlarda ışık dağılıyor, siz kendinize göre ayarladığınızda karşıdan gelen kör oluyor, karşıdan gelene göre ayarladığınızda yere bakıyor farlar menzil azalıyor, sadece hava atmak için xenon takmış oluyorsunuz, unutmayın xenon güvenlik içindir, aydınlatma içindir