Gönderen Konu: xenon far  (Okunma sayısı 5130 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: xenon far
« Yanıtla #40 : Mart 08, 2009, 08:55:27 »
türkay abi 1000lik kontrolde sordum xenon taktırmamın hatta müzik sistemi yaptırmanın(teybi çıkartıp) bile garanti açısından bi mahsuru yokmuş xenon taktırıyorum bildiğin iyi bi marka varmı...sen xenondan anlıyosun  :)
abim mtec ve monza kullananlar memnun, ne olursa olsun garantisi olan bir markadan taktır, garanti belgesini al cebine koy, ne olur ne olmaz ;)
mtec fena değil diye duydum fiyatlarıda makul bende düşünüyorum fakat ben beyaz değilde şöyle mavi ya da mor tonlarında bişey düşünüyorum bunların farkı nedir?bide karşıdan gelenin kulağımızı çınlatmaması için nasıl yapmak gerekiyo bu uygulamayı?
8000k mavidir, ama çok mavi değil, tam kararında bir mavi, buz mavisi diyebiliriz, benim resimlerimde görmüşsünüzdür belki, 8000k kullanıyorum, 10.000 takarsanız iyice mavi olur, içerden baktığınızda siz de mavi aydınlatma görürsünüz, 12.000 mordur, zor bulursunuz ama imkansız değil, yasak diye biliyorum 12.000k olanlar yanlış biliyor olabilirim, karşıdakinin selamından kaçmak için aslında yapılacak en güzel işlem mercekli fardır, hele hele d2s mercek bulabilirseniz muhteşem sonuç alırsınız, orjinal olur, audiler mercedesler bmwler gibi olur  8-) merceksiz montaj yapılırsa sonucu bilemiyorum önermiyorum da ama ben kimim ki önerme konusunda :) sokakta bir ton adam merceksiz kullanıyor, far ayarı olmuyor, sıkıntı oluyor..merceksiz farlarda ışık dağılıyor, siz kendinize göre ayarladığınızda karşıdan gelen kör oluyor, karşıdan gelene göre ayarladığınızda yere bakıyor farlar menzil azalıyor, sadece hava atmak için xenon takmış oluyorsunuz, unutmayın xenon güvenlik içindir, aydınlatma içindir ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 08, 2009, 08:55:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Mart 09, 2009, 00:21:13 »
ya çok merak ettim bizim merceklerin d2s olup olmadığını nası anlayabiliriz.Geçen bi yerde auris in d2s olduğu yazıyodu ama rav4 yazmıodu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #42 : Mart 09, 2009, 11:21:20 »
aslında xenon taktıktan sonra bir resin çekip aydınlatmasını koysan buraya ben anlarım sanırım d2s mi onun merceği..yani anlarım gibi geliyor :) normalde yoldakileri anlıyorum da resimden belli olmaz :) bi de ercan salla gitsin merceği sen tak xenonunu biraz dağınık olur ışığın o kadar..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #43 : Mart 09, 2009, 19:32:07 »
şimdi orjinalken çekiyim koyyum ben buraya sen bi bak o zaman genede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #44 : Mart 09, 2009, 19:32:44 »
resim nerden konuyodu bide abi aradım bulamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mart 09, 2009, 19:45:15 »
ercan imageshack.us sitesine koy resmi, ordaki resmin linkini buraya yapıştırcaksın, ama linkin başına ve sonuna birşeyler ekliyorsun, bak şöyle olcak;

[ img]http://imageshackteki resminin linki[/img ]

böyle konuyor, ama boşluklar olmadan