0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
farların tüvtürkten geçebilcek durumdaysa tamam, şimdi karşı tarafın gözünü almasın diye iyice indirenler var, e görüş mesafesi kısalıyor sana dert, kendi görüşü için kaldıranlar var, karşıdan gelene ızdırap...genelde odak noktası olmuyor, çizgi olmuyor, ışık dağılıyor mercek olmayınca, ae101de görmedim xenon.. yani orjinal farda.. peugeotların hiçbirine olmuyor arkadaş, sorentolara oluyor bak, çok da güzel oluyor, hem göz almıyor hem ışık dağılmıyor, yine yeni kasalarda da sorun yok, sadece beyaz ampul takılmış gibi duruyor ışıkta dağılma vs olmuyor, ae101lerde bilemicem fakat gece araba kullanmak işkence oldu, her 6 arabadan 2si (3 arabadan 1i ) göz alıyor, far ayarına kimse dikkat etmiyor mehmet emin senin dikkat ettiğinden eminim, gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla arabasını seven bakan ilgili ve bilinçli bir kullanıcısın çok teşekkürler türkay,açıklamalarına da katılıyorum haklısın ,
ercan orjinal gibiyi bırak, orjinalden güzel olur ama çok beyaz olmayandan kastın ne? halojen gibi mi olsun rengi? 4300 al, ideali, orjinali odur, 6000 bembeyazdır, 8000 şöföre beyaz karşıdan gelene mavi görünür (benim arabamdaki), 10.000 mavidir, 12.000 mor falan..
abi ona da 500 den aşağı istemezler ki