Yeni kasa 2014 1,33 Auris için cc yapılabilir ise, Istanbulda nerede ve maliyeti nekadardır ?
Ben pek mümkün degil diye biliyorum. Ama olabilme ihtimalibde var.
Yeni kasa 2014 1,33 Auris için cc yapılabilir ise, Istanbulda nerede ve maliyeti nekadardır ?
izmir tokullar servis fiyatı 700 tl civarında takılıyormuş ama sadece yeni kasa d4d lere
Takilabiliyor olmasi lazim 2013 ler uyumlu cunku ,cc kol almaniz gerek ancak servisler takmiyor. Ufuk sonmez veya ahmet guve bey yardimci olabilir.
Çok bilgi kirliligi var.
Bilginin çok olduğu yerde bilgi kirliliği de oluyor Ahmet.
En iyisi bu CC konusunu sabit başlık haline getirelim. Hangi modellere takılabiliyor hangilerine takılamıyor bir liste yapılabilir, soran arkadaşlar da yeni konu açmadan buradan bakabilirler.
2010 model benzinli comfort aracıma Haziran ayının son haftası 350 tl'ye takdırdım çekmeköy ALJ'de.Çok memnun kaldım keşke daha önce taktırsaymışım,özellikle otoban kullanımlarında rahatlığı anlatılmaz yaşanır.
Arkadaşlar yeni kasa Yaris multidrive s araca sonradan Cruise Control taktıran var mı?
Bahse konu araca CC takılabiliyor. Formda araştırmanızı tavsiye ederim.
Minimum fiyat nedir bu piyasada ? Aracımda yazılım mevcut sadece tesisat gerekli
Arkadaslar merhaba öncellıkle ebay.com da var 25 dolar ıla 150 dolar arası degısen fıyatları var fakat china malı oldugundan guvenemıyorum acıkcası kullanan veya bılgısı ola n varmıdır.
Arkadaslar merhaba öncellıkle ebay.com da var 25 dolar ıla 150 dolar arası degısen fıyatları var fakat china malı oldugundan guvenemıyorum acıkcası kullanan veya bılgısı ola n varmıdır.
@Mehmet Tasdemir (32539) Bu kolları kullananlar var ancak potansiyel arıza riski her an mevcut. Orjinalini almaya kalkarsan da en az 200-250TL'yi gözden çıkarman lazım.
Herkese hayırlı akşamlar 2004 model corolla hb otomatik araca cruise control takılır mı ? Ruhsatta Corolla 1.6 sol HB A/T SR yazıyor modeli
Herkese hayırlı akşamlar 2004 model corolla hb otomatik araca cruise control takılır mı ? Ruhsatta Corolla 1.6 sol HB A/T SR yazıyor modeli
Makyajlımı makyajsız mı?
Sonuçta 2004 yılında ikiside var.
Ahmet abi auris 1,33 comforta takılıyo mu cc? Senin arabadaki sistem gibi mi yapabiliriz yoksa hiç mi olmaz?
Ahmet abi auris 1,33 comforta takılıyo mu cc? Senin arabadaki sistem gibi mi yapabiliriz yoksa hiç mi olmaz?
Kaç model?
Yeni kasa Corolla ve Auris lere oluyor.
Eskilere ise bendeki sistem oluyor.
Kaç model?
Yeni kasa Corolla ve Auris lere oluyor.
Eskilere ise bendeki sistem oluyor.
Yenileri zaten life oldu ya ordan anlarsın diye düşünmüştüm aslında. Bize ortalama maliyeti ne olur bunun Ahmet abi ya da sen bana marka model bilgisi verebilirsen ben de biraz araştırabilirim
Yenileri zaten life oldu ya ordan anlarsın diye düşünmüştüm aslında. Bize ortalama maliyeti ne olur bunun Ahmet abi ya da sen bana marka model bilgisi verebilirsen ben de biraz araştırabilirim
AP900 döviz kuruna bağlı olarak 1300 Tl civarında.