0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi bu konuyu gördünmü daha önce?http://forum.donanimhaber.com/m_60890027/tm.htm
peki abi nasıl ben pek bilgiye ulaşamadım. abimiz galiba uçak mühendisiymiş yazılım konusunda bilgisi varki bu işi yapmış. hiç incele şansın oldumu abi bu çayniiz olanlardan farkı ne?
Peki, AP900 ile çinden alınacak CC kolu birleşebilir mi? Daha orijinal birşey ortaya çıkmaz mı?
kusura bakmayın AP900 ne oluyor
@Kaan Kara (29002) sağol kardeşimde bu sistem ünite veya box mı? yoksa cc kolumu yani nasıl bir alamet resim veya konu varmı bir baksak belki Ahmet abi sana müşteri olurum gemiden gelince
abi resimlerin vardı 1.4d-4d aurise montaj yaparken çekilmiş o araca taktığın cc sistemini mi diyorsun? benimde aklımdan geçmiyor değil ama artık yaza doğru abi bakarız nasipse bu arada Ahmet abi afrika turuna çıkıyorum Avrupa işi yattı
O pin ile ecu arasında kablo varmıydı hatırlamıyorum yalnız.Yoksa cekmek lazim.
Bugun 4ve5 pinleri 2005 versoda denedim isik yanmadi, hafta sonuda 2009 da deneyecegim, eger gerekirse tesisatla ilgilide kisaca cizim yada bilgi verirmisiniZ.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 03, 2014, 20:50:34O pin ile ecu arasında kablo varmıydı hatırlamıyorum yalnız.Yoksa cekmek lazim.
2009 verso comfort extrada denedim ekranda cruise işareti yandı, şimdi debrijay switchi yada 12 volt besleme yapmaya geldi sıra. doğru yoldayım değilmi ahmet bey.
@Yusuf Dursun (25071) çok zor bulunacak bir sorun.Muhtemelen fren veya debriyaj sensörlerinden birisinde sorun var.Ancak bilgisayar'a baglayarak takibi gerekli. Bu takip sırasındada olay olmaz ise zaten yakalanmasıda imkansız.