0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geri çağırmaya konu olabilecek bir problem gibi. Herkesin kronik olarak kabul ettiği aslında ciddi bir probleme çözüm bulunmuş görünüyor bahsinize göre. Mazda Türkiye veya Avrupaya bile bilgi verilebilir belki konu hakkında.
Çözülmesine sevindim,Ama mantıgıma yatmayan bir konu var,Westighausede vakum biter ise, freni biz ayak gücümüz ile basmaya çalışırız ki bu durumda aşırı sert olur.Sizin ki neden yumuşuyor?
çok önemli bir konuyu gündeme getirmiş ve çözüm odaklı gayret göstermeniz takdir edilir.konu mazda tr ilgilendirmiyorsa mazda japonya ya bildirilmeli,düşünün kırmızı ışıkta durmuyor,arkadan çarpma olayı,yavaşlamalı döner kavşakta durmuyor,daha büyük olaylar oluyor,sürücünün ne suçu olur bu durumlarda,kaza raporunda sürücü takip mesafesine uymadı,kavşağa hatalı girdi ve kırmızı ışık ihlali gibi suçlamalara maruz kalır.sakar geçidini inerken böyle olsa nasıl olur?
@Mutlu Tekir (30216) biz de farklı sebeplerden dolayı Kashiyama yarı metalik ürünlerini getiriyoruz şu an, NIBK balata ve Kashiyama disk kombinasyonu güzel ancak fren diski temini konusunda NIBK'de olduğu gibi Kashiyama'da da sorunlar yaşıyoruz, hangisi önce olur bilemiyorum ama her iki firma da sorunun hammadde tedariği olduğunu belirtiyor.Konumuza geri dönecek olursak, şu an 2013> Corolla/Auris için Kashiyama Disk ve Kashiyama Yarı Metalik fren balatalarından aşırı derecede memnunuz, aynı şekilde kullanıcıları da, forumda en son kullanıcısı da Tahir GÜLER (43084) bey, kendinisinin fikirleri de bizim için aydınlatıcı olur.Selamlar.
Kashiyama balata organikti abi. Bana gelen en azından. Yarı metalik ise kullandığınız memnun olmanız normal. Organiklerini getirtme sakın.
Sana daha iyi olacağını umarak organik getirtmiştik, hani şu piyasada "yumuşak" denilen balata cinsinden
Aynı fren sorunu 2008 model honda civic 1.4 hybrit aracında benzer sorun vardı. Sorunu halledememistim.Yetkili servis honda kardelen diyarbakır da frenlerde sorun görünmüyor demişti...