0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kornaya basarak yanından gecerim arif olan anlar
Gecen Eylul ayindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Arabanin arkasinda bayrak ve TR isareti var.Otoyolda adamin biri direk baka baka el hareketi yapti ve gecti. Kovaladim, donup ayni el hareketini yuzune yaptim, baktigindan emin olarak ve gectim. Aynadan bile goremedim daha sonra...
Sakinleşmek içinde ısrarcı olmak gerek kendi üzerimizde.Bayadır ısrarlarım sonucu baya başarılı sonuçlar aldım.Yayalara dikkatli bir şekilde yol verdim, yol hakkı benim olsa bile ses çıkarmadım araçlara yol verdim. Haklı olduğum duurmlarda bile-Haklısın.. diyip tartışma ortamı yaratmamaya çalıştım.Ve baya iyi sonuçlar aldım.
Bu nedenle birey olarak sadece kendimizi değil,ailelerimizi de düşünmek zorundayız.Gençliğin vermiş olduğu heyecanı daha güzel fırsatlarda kullanmak hepimizi daha çok mutlu edecektir. Bu örnek davranış şekillerini çoğalttığımız zaman,trafikde daha çok huzurlu olacağımızı zannediyorum.
... Beni kızdırdıkları zaman avazım çıktığı kadar bağırıp ağzıma geleni söylerim, sakin sakin yoluma da devam ederim. Bizim arabada yolcu varsa birden ne olduğunu anlamıyor şaşırıyor ama ben çok güzel sakinleşiyorum gülüyoruz geçiyoruz yolumuza gidiyoruz...
Küfür ederim bir defa (maalesef) söylenir dururum ama asla arabadan inmem... İnmem ama bu defa da hanımla papaz oluruz... Direksiyonda sinirlendiğim zaman ifrit oluyor bana...