0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinan hayalet gibisin vallahi.Hangi ara online oldunda yazdın.Seni bir türlü online göremedim.
Fatih adam hatası sonucu 4 lü flaşör yakıyorsa bu hatasını kabul ettiğini ve özür dilediği anlamına gelmez mi? Ben mi yanlış biliyorum.
Sellektörde aslında yol veriyorum demektir ama Türkiyede, çekil ben geçecemde olabiliyor.
Evet orada simdi tırtıklı yer yaptılar sğa dönüş ile otoba nayrımının orda millet tırtıklı yere girmemek için yavaşlıyor baay bir etkisi olduğunu düşünüyorum.Sakinleşmek içinde ısrarcı olmak gerek kendi üzerimizde.Bayadır ısrarlarım sonucu baya başarılı sonuçlar aldım.Yayalara dikkatli bir şekilde yol verdim, yol hakkı benim olsa bile ses çıkarmadım araçlara yol verdim. Haklı olduğum duurmlarda bile-Haklısın.. diyip tartışma ortamı yaratmamaya çalıştım.Ve baya iyi sonuçlar aldım.Ama gözüm döndüğü zaman ne dediğii bilmediğim durumlar oluyor,bazen agresifleşiyorum.Bu istemeden de olsa fazla uzamadan kendime dur diyebiliyorum.
şirketin arabasında isem direksiyonu yumruklarım.amaaa kendi aracımda isem yaaa sabır derim. ama şuna eminim eğer benden taksici olsaydı kesin en fazla 15 gün taksici olurdum ve gelecek 30 yılda sağmalcılar cezaevinde volta atıyor olurdum herhalde...neden dersenız bu istanbul trafik'inde sürekli araba kullanmak adamı katil eder.ya eyvellahçı olacaksın yada katil seçin beğenin.
şirketin arabası araba değilmi ?