0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yücel abi çok teşekkür ederim cevabın için.Bu manifold hörültüsünü ustaya nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum, ya da bu işi bilen Bursa'da yaptırabilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.Castrol 5.30u su gibi içmişti, üzerine 10-40 castrol ekledim, karıştığı için oda olmaz dedi usta gittim mobil 10-40 aldım. Eğer onuda yakarsa mobil 10-60 bursada bulamadım, internetten sipariş vereceğim.Helezon yayları içinse abi acaba aynı ölçüde yaylardan mı alsam yoksa 3-4 cm standart ölçüsünden daha uzun bir yay mı alsam kararsızım. Hem yayı yenilemiş olup, hemde arka ön arasındaki farkı kapatıp, ileriki kullanımda da satamazsam şayet yine aynı olayın tekerrür etmesi yani yayın çökmesini engellemiş olacağım. Ama birde varolan yaydan daha uzun olan 0 yay yol tutuşu, kamber farkı vb. gibi sorunlar meydana getirir mi bilmiyorum.
Kardeşim o vidaları atınca içerideki metal yaprağı sıkıştırdığı için mi sesi kesiyor (yani sıkıştırma derken itme kuvvetiyle) yoksa metal parçayı delip bildiğimiz vidalama işlemi mi oluyor.