0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üreticilerin donanım kısma yöntemlerinde ötv yükü ağır basıyor,bahane hazır; ' ne yapalım ,şunu şunu eklersek üst ötv dilimine girecek ' .Böyle giderse egea her geçen gün arayı açacak,filo satışı haricinde örneğin sadece 150.000 tl imkanı olabilen ve yeni bir araba almak isteyen vatandaşın Egea dan başka araba alma şansı yok,çünkü en az 50.000 tl daha eklemesi gerekir,marketlerde 3-5 tl ye kredi kartı kullanan insanlara rastlıyorum,0 km istiyorsa Egea,2. ci el olur diyorsa artık bakacak...Muhalefet gelirsek ötv kalkacak veya gençler ilk 0 km araba alırsa ötv ödemeyecek gibi vaatlerde bulunuyor bu günlerde..belki oranlarda bir ayarlama olabilir olsa diye hayal kurabiliyoruz.
piyasada nasıl araç yok ben anlamadım. 30 bin corolla satılmış
Kasım ayında, dört binin üstünde toyota yerli üretim otomobil satılmış. Kaynak odd internet sitesi. Ama bayilerde hiç araç yoktu. Bu araçların hepsi, el altında ikinci el sitelerinde satışa çıkarıldı. Hem de iyi bir kâr elde edilerek. Ne yazık ki bu durum, hemen henen tüm markakarda yapılıyor. İyi bir denetim şart. Öyle bir iki yere baskınla olacak bir şey değil.
2022 EN ÇOK SATAN MODELLERModel dökümlerine göre incelendiğinde ise en çok satan 5 otomobil modeli şunlar:1 - FIAT EGEA SEDAN- 5.493 adet2 - TOYOTA COROLLA - 4.658 adet3 - RENAULT CLİO HB - 4.091 adet4 - DACİA DUSTER - 3.895 adet5 - HYUNDAİ i20 - 2.754 adetKaynak: https://www.memurlar.net/album/21943/2022-nin-en-cok-satan-araba-modelleri.html