0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar, bugün 2006 yeni kasa yaris aracıma 30000 bakımı yaptırdım, tapa pulu, yağ filtresi, fren temizleyici, ve 3,2 lt yağ artı işçilik 190 tl ödedim. 30000 bakımında hava filtresi değiştirmemiş olmalarıba şaşırdım, konuyu aydınlatacak kimse varmı acaba.. hava filtresi faturada gözükmor.
10 / 40 motor yağı oldukça pahalı geldi bana. ( Fast&good`tan Mobil Yağ Kampanyası Mobil Super 2000 10w/40 4 Lt. Motor Yağı Sadece 44.00tl.yağ Değişimi Ücretsizdir.(ankara) Geniş Ürün Yelpazesi Ve Uygun Fiyat Ve Ödeme Koşulları Fast & Good ) Ayrıca bütün bu işlemler en çok 25 dk alır ki buna karşın alınan işçilik ücreti de yüksek. Yani çok bilmişlik olarak kabul etmeyin çünkü bu benim mesleğim ve neyin hangi sürede yapılabildiğini hem kendi aracımdan biliyorum hemde bu işin içinde yıllarca çalıştığımdan biliyorum.b
arkadaşlar bugün arabamın 10,000 km bakımı vardı sabah dolapdere gedizler plazada yaptırdım 235 tl benzin katkısı da koydurdum servisten çok memnunum müsteri ilişkileri güzel hemen ilgileniyorlar
10,000 km deki araca ne için katkı koyuyorlar anlamış değilim.
Zühtü kardeş , normal bakım için ( yağ değişimi , bujilerin kontrolü gerekirse değişimi ,yağ filitresiin değişimi,benzin filitresinin kontrolü gerekirse değişimi , şanzıman yağının kontorlü ,far ayarlarının kontorlü ) verilmesi gereken işçilik tutarı ne kadar olmalıdır.
yani bende onu merak edyorum emre ne alaka katkı yada koyulan nedirki acaba borpower gibi bişimi?
bırak servisi benzin alırken bile musallat oluyorlar , katkı katalım diye
konyadamısınız siz.aracım istanbulda orjinal serivs bakımlı idi.Benimle ilk defa servise gitcek.Dediğiniz konya sanayisi öle.ama konyadaki nerdeyse bütün toyotaların plakalarında formen yazıyor.(özel servisin reklmaı).kararsızım :0
arkadaşlar konyadan yazıyorum.Toyota otojen orjinal serviste 20 bin bakımı için 270 tl fiyat çektiler ve 3 taksit yapabileceklerini belittiler.Fakat formen özel serviste 165 tl ye yapabileceklerini söylediler.Sizlerin yorumunu bekliyorum.aracımda lpg takılı dolayısıyla motordan garantisi yok.ayrıca 20 bin bakımında neler yapıyorlar?Klavuz kitapta her yerini inceliyorlar sanki aracın.ama özel servis belli başlılarını yapıyor galiba...
Konyanın sanayisi pek düzgün değildir aslında , serviste yaptırmadığınız takdirde dikkatli olmanızı öneririm. yada şöyle söyleyim , sonuçta aracınız sıfır , ben olsam biraz daha fazla verip serviste yaptırırdım.