0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
s.a bende corolla 97 model 1.6 var yağ zamanı geldi 180.000 binde 10.bin de bir değiştiriyorum hangi yağı almam lazım ve ne kadar tutar fiyatı tahmini ve yaptırmam gereken başka bir şey varmı acaba şimdiden teşekürler
3 gün önce aracın 40.000 km bakımına soktum 290,00 tl ödedim...standard bakım işlemlerinin hepsi yapıldı sadece polen filtresi ile balataları ve bujileri değiştirmedim, ekstra olarak kelebek boğazı + hava akış sensörü temizletildi...
2004 model 40 000 km de toyota aracım var.bakım için bugün dumankaya plazayı aradım.bana 500 tl yakın bir fitay çıkardılar.fren balataları hariç. nelerin değişeceğini sordum.hava ve polan filtresi,yağ ve yağ filtresi,şanzıman yağı,hidrolik yağı 500 tl dediler.sizce bu fiyat uygun mu?
emre bey konu açtık bunla ilgili
servisler birbirine çok yakın fiyatlar verirler. bence siz ya parçaları servisten alıp ustanıza taktırın ya da sanayiden hangi marka sarf malzemesi isterseniz alın. bana da 425 tl demişti servis ben yarı fiyata kapattım. hatta servis kataloğunu incelerseniz, orada bu bakımlara '' kendinizin yapabileceği türden bakımlar'' diye not düşmüşler. el beceriniz, birkaç aletiniz ve yeriniz varsa, bu gibi işleri yapmaya da meraklıysanız kendiniz de yapabilirsiniz. bence servis diye ısrar etmeye gerek yok.
arkadaşlar konu açacaktım, ama önce bir arayayım dedim. bana internet üzerinden güvenli alışveriş yapabileceğim toyota parçacısı (94 corona) adresleri lazım. alıntı yaptığım arkadaş konu açtık demiş ama ben bu konudan başkasını bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim