0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç e12 kasa mı ? Yağ eksiltme sorunu var mı ?Ben bizimkilerde yok diye biliyordum açıkcası.Ürün ücreti ne kadar acaba ?
Geçmiş olsun inşallah çözüme kavuşursunuz. İşini iyi yapan ustalar iyi ki var.
üstad sizden sonuçları doğumhane kapısında bekler gibi bekliyorum. zira yakıt fiyatını değil yağ fiyatını takip edercesine yağ yakıyoruz
Bildiğim kadarıyla bu kasada yağ yakma kronik bir durum. 2005 model 146 binde ki aracımda da aynı sıkıntı söz konusu. İnşallah paylaşmış olduğunuz bu değişimle sorun ortadan kalkar.
Valla bizde yok gibi.Şimdi sentetik yağa geçeceğim acaba hiç geçmesem mi ? Böyle kalsam mı yarı sentetikte.Valvoline 5w40 Synpower deneyeeceğim.
Öncelikle paylaşım için teşekkürler 1000 km de 1,5 kg çok ciddi bir rakam egzoz dan duman atmadan bu yağın kaybolması oda çok ilginç bir durum .Ama karter havalandırma valfi bu denli yağ eksiltmeye sebep olabileceği açıkçası hiç aklıma gelmedi gelmez de yalnız bu parça basit yaylı bir düzenek tıkanması halinde balata spreyi vari bir temizleyici ile temizlenebilir tabi fazla pahalı bir şey değil değişimi de olur . Ama ben gene de ümit kırmak gibi olmasın 1,5 kg yağın bu sebepten kaybolması işine akıl erdiremedim . Bende merakla sonucu bekliyorum bende de 100-200 gram gibi bir eksilme var ama 8000 bin km falan oldu ondan dolayı takıntı etmiyorum
Son durum nedir?
Son durum nedir? eksiltme var mı yoksa probleminiz çözüldü mü?