0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence de Tata Telcoline bahsettiğiniz bütçe dahilinde en uygun ve en dayanıklı iş aracı olur. Kaybedecek değerini de kaybetmiş zaten, daha fazla kaybetmez. Bence ideal.
abi sanada alalım bir tatatata seninkini satsak sıfırını alır heralde hobi için
Benimkini satsam sıfır Zenonda alır...İş amaçlı dendiği için en uygun araç Tata Telcoline olur. Isuzu D-Max, Ford Ranger, Toyota Hilux(Yeni), Nissan Skystar ve Mazda B-2500 işin tüm karını yer çıtır çıtır. Tata uygundur.
neden yesinki? d maxın 2. eli değerli masraf desen sadece peryodik bakım üstelik binek araç konforundaarada 10 bin lira var az bir rakam değil ama iyi değerlendirmek lazımşaşmazda motor indiren 1 yaşındaki tataları görünce iyi bir izlenim bırakmıyor insanın kafasında baharda bende düşünüyorum ticari araç araştırma yapmıştım
Yaman arkadaşım ne güzel de yazmış eline diline sağlık kötüsü ve iyisiyleAma yakıtını fazla yakmış o araç normalde şehir içinde sürekli telekom da kullanan müşterilerim en fazla 9-11litre arası yaktılarını belirtiyorlar. zaten kendi verisi de 8 litredir 100km de.Umut Bey doğru söylemiş Yer karı çıtır çıtır eleman kendi aracı gibi binmez onun için ne alırsan dökülür belli bir süreçte önemli olan maliyettirTelco'nun yıllık vergisi 947.50TL
4x4 pickuplar (Örneğin benim 4x4 Hilux) direk hususi sayılıyor ve buna göre vergileniyor, her saat her yere girebiliyor. (Benim araç ruhsatta 2.5 gözüktüğünden yıllık 282 TL mi ne vergisi) Ama normal pickup olursa ağırlığa göre vergilendiriliyor, kamyon-kamyonet sınıfından. Belirli saatlerde şehir merkezine girebiliyor.