0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
davanıza tam destek http://www.toyota.com/support/contact-ushttp://www.toyota.com/support/#!/app/askşikayetiniz için bulabildiğim direkt toyota iletişim yolları bunlar umarım işinize yarar
Hayırlı olsun diyelim o zaman. KEsinlikle servisteki seramik korumayı kabul etmeyin. Çok bilinçli ve özenli yapılmayan bi uygulama. Aksesuarları Toyota versin. Seramiği siz dışarıda iyi işçiliği olan bi yerde yaptırın.
Hayırlı olsun olay tatlıya bağlanmış hemde yeni model ile.Keyifli sürüşler dilerim.
Başlığı düzeltmek gerekir mi o zaman Toyota yanlışının arkasında durdu diye
Başlığı düzeltmek gerekir mi o zaman Toyota yanlışının arkasında durdu diye Şaka bir yana çözülmesi oldukça sevindirici.Öte yandan Seramik kaplama gerçekten profesyonel insanların yapması gereken uygulamadır.Bayilerin bu konu ile ilgili gelişmiş olduklarını düşünmüyorum.Seramik yerine bayiden başka bir şey talep edip tatlıya bağlayın bence
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun Değişim ve de 2017 model olması konusu bence güzel bir gelişme, aksesuarların aktarımı ve eksiksiz size teslimi daha da güzel olur inşallah. Seramik korumayı da nazar boncuğu olarak görün artık Kısa sürede hallolması ve sizi yormaması bence çok güzel olmuş, mahkemeye gitmeden işin çözülmesi de sizin açınızdan süper oldu bence. Tekrar geçmiş olsun, adınıza çok sevindim. Samet Bey, değneğin ucuyla toyotayı korkuttu ve geri adım attılar diyelim bence arkasında durmak tam olarak bu olmasa gerek
Gözünüz aydın. Bu arada araç manuel miydi?
----SON DURUM----23 Mart perşembe günü İstanbul Toyota Türkiye genel merkezden arandık ve değişimin kabul edildiğini belirttiler.Ancak ellerinde 2016 model kalmamış bu yüzden 2017 model advance paket verebileceklerini söylediler.Arada 3500 liralık fark olduğunu bunun bir kısmını Toyota avrupa , bir kısmını Toyota Türkiye ve bir kısmını da (1000 Lira) bizden talep ettiler.Ayrıca araca 1650 liralık aksesuar ve 2000 liralık Seramik kaplama yapılmıştı(Hepsi serviste)Seramiğin garanti kapsamına girmediği için karşılamayacaklarını belirttiler.Bu ürünün bayi tarafından satıldığını , işlemlerin serviste yapıldığını belirttim.Tekrar görüşüp bildireceklerini söylediler.Ardından geri dönüş yapıldı ve 1000 lirayı almayacaklarını + aksesuarların takılacağını söylediler.Aktarılabilecek olanların aktarılacağını , aktarılamayacak olanların(park sensörü,kapı bantları,köşe koruyucular) yenisinin takılacağını söylediler.Ama seramiğe bişey yapamadıklarını tekrar söylediler.Aldığımız bayinin servis müdürüyle görüşüp tekrar bir geri dönüş yaptılar bu sefer seramiği biz karşılarız ,aksesuarları siz kendiniz karşılarsınıza döndü olay.Pazartesi tekrar görüşüp sonuçlandıracağız.Artık 1000-2000 lirayı gözden çıkardık yeter ki içimiz rahat binebilelim aracımıza.Yorumlarda ve tavsiyelerde bulunan herkese teşekkür ederim. İnşallah böyle bir durum kimsenin başına gelmez.
Sorunun çok kısa bir sürede çözülmüş olmasına gerçekten çok sevindim.Toyota aracı yenisi ile değiştirmeye yanaşmasının sebebi yeni ve kilometresinin düşük olması. Mahkeme kararı ile geri alsaydılar o araç Sakarya'da ki fabrika kampüsünde ya plakasız kullanır ya da eğitim aracı yapardı. Çünkü mahkeme kararı ile geri iade alınan araçlar hurdaya çıkarılıyor. Arızayı giderip tekrar satışa sunmuyorlar
Sevindim hem sizin hem toyota adına İnşallah yeni araçla bu yaşadıklarınızı unutur kazasız belasız güzel hatıralar yaşarsınız...
Samet bey, sizin için olumlu sonuçlanmış olmasına sevindim. Bu tamamen Toyota'nın malının arkasında olduğunu gösterir. Dediğiniz gibi gelen mühendis iyi niyetliymiş. Tabi ki Toyota da sizin kararlı tavrınız karşısında sizin yenip yutulacak bir lokma olmadığınızı, işi hukuki platforma taşıyacağınızı ve bunun da otomotiv sektörünün sıkıntıya düştüğü şu günlerde kendilerine zarar vereceğini anladılar ve değiştirdiler. Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.
Samet bey, sorununuzun bu kadar kısa sürede çözüme kavuşmasına sevindim. güle güle kullanın..
Hayırlı olsun Sorunun mutlu sonla çözülmesine inanın çok sevindim. Yazıları baştan sona okudum. Yorumda bulunanlara da ayrıca teşekkür ederim. Sayelerinde yeni şeyler öğrendik.
Abi peki şimdi ne olucak arızayı giderip tekrar satışamı suncaklar 2.el olarak o aracı?