0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
reflektör kaça geliyo
bide bu jaluzi çubuğunu nerden buluruz bende bişeyler yapıyım
Normal olarak en parlak ledler en az 1 wattlık power ledlerdir. Mesela ben aracımın 3. stop lambasının içine koydum 6 tane süper bir şey. Hatta yarın sizin için resmini çekebilirim. Şimdi de çekerdim ama resmi çekerken frene basacak kimse yok.Ev halkı yattı da Ancak yazınızdan anladığım kadarıyla siz ledleri stop (fren) lambası için değil park için kullanacaksınız. O zaman onlar fazla parlak gelir hatta arkadaki sürücüleri rahatsız eder ve frene bastığınızda yanan stop lambası farkedilmez. Ama onun yerine yinede parlak olsun ama o kadarda olmasada olur derseniz; mesajınızda belirttiğiniz jaluzi çubuğunun çapı ve uzunluğu ne kadar bilemiyorum ama eğer uyarsa hiç led, direnç uğraşmadan http://www.hepsiburada.com/32-ledli-cam-ici-stop-lambasi-501111/productDetails.aspx?categoryid=26106&productid=otm501111 bu ürünü veya ölçüleri uyan bu tür bir ürünü alarak içindeki ledleri pcb si ile birlikte olduğu gibi çubuğunuzun içine yerleştirebilirsiniz. Edit: Ben yanlış değerlendirmişim. Ledler 2 tane ve jaluzi çubuğunun iki yanına birer tane koyulacakmış. O zaman dediğim gibi en parlağı power led. Hatta stobun iç yapısına monte etme şansın olursa o power ledlerin üzerine birer tane de 10 derecelik lensler koyabilirsen çok parlak ışık alabilirsin.
varmı fazla reflektör bende alam
Yarın sizin için bişeyler yazacağım. İyi geceler...
sorayım kargolamadıysa sana da isteyim eğer ciddiysen
ürün nerde geliyo bide fiyatı tam olarak ne kadar? bide resmi felan varmı düz reflektörmü yoksa sonar reflektörmü?
bunları sevmiyom ben sonarlar daha güzel onlar olsaydı kesin alırdım
neden