0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilmem böyle sanki oyuncak gibi duruyor, çek-bırak araba gibi veya uzaktan kumandalı araçlar gibi, arabanın ciddiyeti tamamen uçuyor gözüm alışamadı o reflektöre aslında istediğim stop takımı bambaşkaydı benim, us spec corollanın takımını istiyordum ;az bişey tuzlu geldi, stopların tanesi 100 dolar, reflektör 150 dolar ve ikinci el, sıfırını bulamadım, bunları almak dert değil hadi aldım diyelim, 350 dolar verdim bununla da bitmicek, bunlar 500 tutcak bir de kargo var, kocaman kolide gelcek bi 100lira tutcak, oldu 600, sonra gümrükte takılcak diyelim takılmadı gümrüğe, tampona işlem gerekcek plakalık yapılcak, o da 100 lira, oldu 700, sonra boyancak o tampon, 150 de ona gitse bi stop takımı için cepten 850 lira çıkcak..korktum rakamdan bu takımdan vazgeçtim, sadece mevcut stoplara reflektör aldım
ben bu stoplardan istanbul aksarayda görmüştüm bi sorun isterseniz ellerinde kalmış olabilir
türkay arka tamponu şaşmaz sanayi dediğin yer neresi yaptıracağın yer?
ciddi olamazsın? aksarayda nerde? kart? numara ? mekan adı? herhangi bir bilgi var mı elinde? aşırı mutlu olurum
türkay kardeşim aslında ben arabaya angel stoplardan sorarken adam söledi üstü beyaz olanlardan var dedi ama bazen uyumsuzluk yapabiliyo demişti uymuyomuş galiba tam olarak ozaman ilgilenmedim ve stoplarıda görmedim sadece üst kısmı beyaz olanlardan var demişti yani resimdeki stoplardan köşede bi dükkandı ama ismini hatırlamıyorum gerçekten eğer gidecek olursam o tarafa kesin sorarım senin için
Türkay sonucu merakla bekliyoruz. Umarım istediğin şekilde yapabilirsin.
türkay kardeş aceba sadece stoplarmı varmış plakalığın olduğu bölümde ellerinde mevcutmuymuş merak ettim
resimlerini bekliyorum en kısa sürede 2 çiftide aldınızmı birinimi aldınız bide uymayan bölge neresiymiş aceba ?