0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Iyi aksamlar arkadaslar arkaya 3 kisi oturunca teker camurluklara degiyor bun cozumu varmidir varsa nasil hallederim amastor veya lastik ebadini degistirsem fark olurmu kendi lastiklerim 175 65 14Tesekkurler
Efsane kasalarda bu sıkıntı var be goktug ama çözümü lastik degistirmeyle bulamazsin. Daha sert bir amortisör kullanabilirsin belki işe yarar.
Benimki 93 model boş olsada çoğu zaman altı sürtüyor. Aklıma gelmişken ithal ve yerli olanlar arasında yükseklik farkı varmı? Bana fark var gibi geliyor.
merhaba aynı araç bende de var ve aynı sorun . uzun zamandır araştırma içerisindeyim. 2cm lik ilave takoz koydurmam önerildi . bir servise gittim bu modellere konulmuyor dediler ama bana inandırıcı gelmedi. başka bir ustadan haber bekliyorum şimdi. eğer çözülürse size haber vereceğim . eğer daha önce bu işlemi yaptıran varsa haber verebilirmi .
aynı sorun bendede vardı 2000 model corolla sol. 4 kişi binince ufak bi kasiste dönüşlerde sürtme yapıodu. lastikleri yeni aldım 185/65/14 kar lastiği.. arkayı komple söktürdüm amortisorlerin biri patlak biride güçsüz kalmıs. ikisinide kyb marka amortisorle değiştirdim. 150 tl tanesi orjinalmiş... yaylarıda değiştirecektim yaylar iyi dedi ustam gerek yok dedi. daha 1 gün oldu değişeli 4 kişi daha hiç binmedim. bu aksam uludağa cıkıcam 4 kişiyle bakalım nolcak
Amortisorleri degistirince gizle gorulur yukselme oldumu ? Birde isciscilik ucreti ne verdiniz