0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracın 5 yaşında 50 bin km de disklerinin durumu bu idi :Açık ve net olarak kalitesiz malzeme kullanımı. Ben şimdiye o kadar o kilometrede balata bile değiştirmedim , bunun diski sizlere ömür oldu. Rezalet. Yan sanayii aldım taktım , her türlü orjinalden kalitelidir diye düşünüyorum.
Ömer hocam, ben de atanalım. 2018 corolla 1.6 aracım var. 19 binde. On diskler ömrünün yarisinda, arkalar uctebirde. Onatcayi aradım servis kaydı attırdım. Şikayet belirttim. İlk defa böyle bir şikayet aldıklarını söylediler. Getirin bakalım dediler ama götürmedi. Ülkemizdeki garanti sisteminin çalışmadığını düşünüyorum. Bu sorunlar 2014-2018 arası corollalarda var. En iyisi fotoğraflarını çekip Japonya toyotaya bildirmek. Onlar konuyla daha alakadar olacaktır. Ayrıca eski bir corolla kullanıcısı olarak bu kasanın helezon sistemiyle de ilgili sorunları var. Resmen kütük gibi. Araç boşken yaylanmiyor, resmen zıplıyor. Hem de yüksek. Bu durumları Japonya toyotaya mail atacağım. Bizimkiler ucuza üreteceğiz derken insanların güvenini kaybediyorlar. Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 11, 2021, 13:23:49[/time]Yerindegil ama bakim için onatca servisi aradım. Hangi numara yagi koyduklarını sordum. 5w 30 dediler. Arac kitapçığını 0w 20 yazıyor dediğimde isterseniz onu da koyarız dediler. Bunun bir standardı yokmu diye sordum, müşteri isteğine göre dediler. İlginç. Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 11, 2021, 13:26:36[/time]Yıllardır araçlarımı adana tucel otomotive götürürüm. Aracim garantili olmasına rağmen yine bakımını burada yaptırdım. Özel servis istersen buradan şaşma derim.
Ömer hocam, ben de atanalım. 2018 corolla 1.6 aracım var. 19 binde. On diskler ömrünün yarisinda, arkalar uctebirde. Onatcayi aradım servis kaydı attırdım. Şikayet belirttim. İlk defa böyle bir şikayet aldıklarını söylediler. Getirin bakalım dediler ama götürmedi. Ülkemizdeki garanti sisteminin çalışmadığını düşünüyorum. Bu sorunlar 2014-2018 arası corollalarda var. En iyisi fotoğraflarını çekip Japonya toyotaya bildirmek. Onlar konuyla daha alakadar olacaktır. Ayrıca eski bir corolla kullanıcısı olarak bu kasanın helezon sistemiyle de ilgili sorunları var. Resmen kütük gibi. Araç boşken yaylanmiyor, resmen zıplıyor. Hem de yüksek. Bu durumları Japonya toyotaya mail atacağım. Bizimkiler ucuza üreteceğiz derken insanların güvenini kaybediyorlar. Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 11, 2021, 13:23:49[/time]Yerindegil ama bakim için onatca servisi aradım. Hangi numara yagi koyduklarını sordum. 5w 30 dediler. Arac kitapçığını 0w 20 yazıyor dediğimde isterseniz onu da koyarız dediler. Bunun bir standardı yokmu diye sordum, müşteri isteğine göre dediler. İlginç. Mesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2021, 13:26:36Yıllardır araçlarımı adana tucel otomotive götürürüm. Aracim garantili olmasına rağmen yine bakımını burada yaptırdım. Özel servis istersen buradan şaşma derim.