0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne demek ya 30-40 binde disk aşınması balata aşınması, bu adamlar bilerek araba motordan başka yerden aşınmıyor diskleri balatalarımı kötü takalım dediler. Bence bu işin sorumlusu kasaya uygun disk balata takılmaması bu yüzden yeni alınan aracın balatasını 20000 de kendim değiştiririm ya trw olur ya bosch olur bunlara para kaptırmam. Ha disklerde yinede aşınırsa onuda yine önleri kendim arkalarıda özel servislerde değiştiririm.
aracım 2016 1.6 3600km de arka diskler de çizik var balata yatak yapmış yani tahminim 20-25 binde disk diye bi şey kalmaz kullanılan balatadanmı yoksa disk den mi bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede ne disk aşınır ne balata
2012 ocak ' da sıfır aldığım auris' in ön disk ve balatasını 120.000 Km ' ye kadar kullandım(her bakımda da sordum durumu nasıl diye, 120000 de artık değişmesi lazım dediler) ikisi birden 120000 de değişti. arka disk hala kullanılıyor, ayrıca arka balata 2 kez değişti.
Benim 2005 corolla hb ninde 160 bin km de orjinal diskiydi Şimdi 50 bin olmadı yeni disk balata almam gerekiyor
Ufuk Bey le görüştüm bende ondan alacağım da balata nıbk mı alsam daha iyi olur bilmiyorum.
Merhaba,Konu çok eski fakat, dün servis 1200 tl fiyat çekti sadece balatalar için o.O benim aracımda 37-38binde