0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bu videoyu izlediğimde dizlerimin bağı çözüldü.aracı kullanan çok rahat ama aracın süspansiyonları hiçde rahat değil.
dijital sayaç 250 de iken aracın kendi kadranı 270 de idi. senkron yok. sebebi nedir acaba.
Bu konu daha önce tartışılmıştı. %3-5 kadran hızı ile gerçek hız arasında fark olur.
Mutlu abi arkadaşımda E60 var oradan biliyorum. Kodlamacıya (yeni bir meslek dalı ) gittik. Göstergedeki sapma payını pc den iptal etti Buradaki dediğin gibi sapma payı ama ülkemizde kolay
Muhittin bey rahatlık hem yoldan hemde araçtan kaynaklı. Almanya Corollasının süspansiyonu Türkiye Corollasının süspansiyonundan sert. Esneme payı az. Tutuş limiti yüksek
Örneğin Avensislere dışarıdan bakınca bile farkı görüyorsun. Başka farklar da var, bir çok araç için bu geçerli. Bir de araçtan araca hızları içinde hissetme oranı da çok değişiyor. Yol satıh kaplamaları ile ilgili de bir konumuz vardı, ilginç veriler var, asfalt, beton vs. yol için.
Videoyu izleyince benimde en çok dikkatimi araç hızından çok yol boşta olsa sürücünün sağ şeride çekilmesi oldu,demekki Türkiye'deki kurallar aynen yurtdışındada geçerli Keyifli sürüşler dilerim.Not : Yorum yaparken lütfen forum kuralları gereği hız limit kurallarına uyalım bu nedenle ben hız için yorum yapmıyorum.
Not : Yorum yaparken lütfen forum kuralları gereği hız limit kurallarına uyalım bu nedenle ben hız için yorum yapmıyorum.