0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam oradaki o hızlar, bizim Ankara-İstanbul otobanındaki 120-130 km hıza eşdeğer. 200 km hızla 5 saat sürüş yaptım ve yollar o kadar güzel ki buradaki otobanda 100-110 km hızla gitmeye eşdeğer diyebilirim. Ve sürücüler de hızlı gidenlere saygılı olup aynasına bakmadan sollama yapmadıkları için harika bir deneyim oluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=dXaoVK0KYGk 7:50 deki bisikletçi arkadaş ne düşündü acaba yanından 310 km hızla geçen bir m5 için
Almanya'da yasiyorum ve 200 km/h gayet normal bir hiz. Her sabah ise giderken ve her gece dönerken kadranda bir 200 km/h görüyorum. Normal trafik yaklasik 140-150 km/h gibi gidiyor. Toyota gibi Japon araclari otoban'a göre dizayn edilmediginden diger Alman araclari gibi stabil degiller. Özellikle yan rüzgardan cok etkileniyorlar.
Neredensin Murat abi? Ben geçen yaz araba kiralayıp düsseldorfdan münihe giderken gece 90 ile gitmiştim, iyi selektör yemiştim. ama 4.5 lt/100 km ortalamayı tutturmuştum.
Ben bu videoyu izlediğimde dizlerimin bağı çözüldü.aracı kullanan çok rahat ama aracın süspansiyonları hiçde rahat değil.
Frankfurt'ta yasiyorum, ama Ankara'liyim. Düsseldorf Münih güzergahi da bayagi hizlidir aslinda. Yavas gitmek daha tehlikeli aslinda Almanya'da otobanda. Benzinli araba kullandigim icin tüketime bakmamaya calisiyorum
Honda civic 1.5 turbohttps://www.youtube.com/watch?v=X7sgHNo59yo&feature=em-uploademail
Ben max speed olarak daha yüksek bişeyler beklerdim olmamış bu motor
Almanya'da hız sınırı olmayan bölgelerde bile 200 üstü hızda gidenleri görmek çok mümkün değilken insanların araçların son hızlarına takılmalarını anlamıyorum. Son hızdan daha önemli şeyler var, ara hızlanma gibi. 1.5 motor da bizim ülkemiz gibi düşük hacimli motorların gözde olduğu yerlerde Alman rakiplerine karşı güzel bir alternatif oluyor. Ayrıca Honda'nın 1.5 turbosunun son hızını (manuelde 230, cvt de 220) de olmasını eleştirenler niye diğer markaların son hızlarını dikkate almazlar?
Abi 5 gün Frankfurt'aydım. Senin Frankfurt'ta olduğun son gün aklıma geldi. Nasıl üzüldüm anlatamam Köln'e giderken aklıma geldi ama iş işten geçmişti.Bende bu hız deneyimini Audi A6 3.0 Quattro ile yaşadım. Hızlanma şeritinden çıktığımızda hız 160-180 km/h buluyordu. Sol şeriti işgal etme gibi bir durum olmadığı için hız yapmak insana güven veriyor. Sollamalarda tereddütte kalmıyorsunuz. Otobanda çalışma olan bölgelerde beyaz yol çizgileri sarı renkte oluyor. Bu bölgelerde tabelada yazan hız değerlerine kesinlikle uymanız gerekiyor. aksi halde radara yakalanma olasılığınız çok yüksek. Hanımın fuarı nedeniyle Frankfurt'a gittim. Geçen yıl fuar standında çalışan bayan ziyarete geldi. Sarı yol çizgilerinin olduğu yolda 80 km/h yazan bölgede 120 ile gittiği için radara yakalanmış. Para cezası ile birlikte ayrıca 4 hafta da ehliyetine el konulmuştu. Kanunlar kurallar açık ve net. Kimseye her hangi bir tolerans tanınmıyor.