0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bekir 4 gün önce derinderede carbon clean yaptırdım. aracım 163 binde ve ilk kez yapılıyor. aracın çekişi okadar değişti ki anlatamam yakıt düşer dediler fakat bende değişmedi. ama bukadar performans artışıyla yakıtın aynı olması bile bence süper.. aslında aracı performanslı kullanmak istiyorsan 50-60 bin km de bir yaptırmalısın zaten çok yüksek km li araçlarda daha önce yapılmadıysa kurumlar çok sertleştiği için çözülmeyebiliyormuş.. katkı meselesine gelince bence kullanma.. kaliteli güzel bir yağ koy zaten onların içinde katkıları var..
Geçen yıl bizim arabayada böyle bişeyler yapmışlar.Eksoz muayenesinden geçemedi kurum bağlamış motor dediler.Bizim ustada benzini kesip makineyede ilaç koyup onla çalıştırdılar dedi babam ve bu işlemden sonra muayeneden geçti araba.İşlem yapılırken motora arada gaz vermişler 1 saatten uzun sürmüş sıvının bitmesi ustada araba çok az yakıyo demiş.Bide aracın 6 ay kadar hiç çalışmadan yatmasının bi etkisi olurmu muayeneden geçememesinde.
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim şimdi bana Ankara'da yaptırabileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz? Türkay seninde dediğin gibi Carbon clean diye sahtesi felan varmış bunun onlara denk gelip üzülmek istemiyorum enjeksiyona zarar veriyor felan dediler ondan ben korktum size danışmak istedim. Türkaycım bana da 100.000 den sonra yaptırmak zararlı dediler onun için merak ettim ama yaptıran herkez memnun kalmış benim araç hangi viteste olursa olsun gazı köklediğin zaman herkesin hissedemeyeceği derecede çok çok az bir silkeleme yapıyor acaba karbon clean yaptırdıktan sonra düzelirmi bilemiyorum birde aşırı az yakıyor lpg çok mu kısık diye bir soru işareti var aklımda göreceğiz bakalım
arkadaşlar bu enjektör temizleyiciler dizel araçlar için ve enjeksiyonlu benzinli araçlar için mümkün sanırım. yoksa yanlış mı biliyorum? nasıl uygulanıyor kendimiz mi yapıyoruz bunu bi anlatırsanız iyi olur.
Turkay, sakincasi seni parandan kurtarmalari. Yoksa baska bir sakincasi yok