Gönderen Konu: Toyota conta yaktı.  (Okunma sayısı 6931 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '97
Toyota conta yaktı.
« : Şubat 09, 2009, 22:24:30 »
aracım 2000 model terra special araç 4 gün önce conto yaktı.yani toyota yolda bıraktı.arabayı yeni aldım.yolda kalınca arabadan soğudum.conta yakmaile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.şimdiden teşekkürler...
corolla 1997 gli 1.6 16 valf,180.000km.Ankara

Toyota Club Türkiye

Toyota conta yaktı.
« : Şubat 09, 2009, 22:24:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2009, 22:30:03 »
taner bey başka bir konu açmıştınız orda size bilgi vermeye çalışmıştık o konu siz büyük harfle yazdığınız için kilitlendi, ordaki mesajlarınızı değiştirip harfleri küçültürseniz kilit belki kaldırılabilir.. böyle fazladan konu açarak forumda kirliliğe yol açıyorsunuz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2009, 22:36:38 »
Hocam bu Toyota'lar da insan yapısı...Conta da yakabilir, bloktan piston kolu da çıkabilir...Hararet yapmış olabilir araç, termostat açılmamıştır, kapalı kalmıştır vs vs...Aracı yeni aldığınızı söylemişsiniz, belki bakımsızdı eli kulağındaydı kimbilebilir...Hemen Toyotadan soğumak için bir sebep değil bu bence. Başınıza gelen sorun hakkında daha fazla detay verebilirseniz daha tecrübeli arkadaşlar/serviste çalışanlar yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2009, 23:35:32 »
Umut abiye noktasına virgülüne kadar katılıyorum.Babam yağına dikkat etmediği için motor komple indi.2006 da 1.000 TL harcadık.Ama bu Toyota dan yada Corolla'dan soğumam için bir neden değildir.Aracınızı ikinci el aldıysanız sizden önceki sahibinin ceremesini çekiyorsunuzdur.Geçmiş olsun ve aracınızda soğumadan binmeye devam edin.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2009, 00:49:43 »
Toyota yolda bıraktı diye nitelendirilmemesi lazım bu konunun, yeni almışsınız ama sıfır almamışsınız sonuçta Umut abiye bende katılıyorum siz o conta olayını çözerken birde bakım yaptırın servise sorun kalmayacaktır.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2009, 00:55:37 »
Hocam bu Toyota'lar da insan yapısı...Conta da yakabilir, bloktan piston kolu da çıkabilir...Hararet yapmış olabilir araç, termostat açılmamıştır, kapalı kalmıştır vs vs...Aracı yeni aldığınızı söylemişsiniz, belki bakımsızdı eli kulağındaydı kimbilebilir...Hemen Toyotadan soğumak için bir sebep değil bu bence. Başınıza gelen sorun hakkında daha fazla detay verebilirseniz daha tecrübeli arkadaşlar/serviste çalışanlar yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.
+1  -_-

Daha fazla olasılık ile yaşamaktansa bir genel bakım yaptırmanızı tavsiye ederim.Yoksa kolay kolay bir Toyotanın conta yaktığını görmedim.Kolay kolayda yolda bıraktıgını görmedim.Kendi araclarımda hele hiç görmedim.(lastik patlaması hariç)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2009, 01:36:59 »
Kimbilir sizden önceki sahibi nasıl kullandı? Yeri geldiği zaman yazıyorum benim biraderin otomatik dizel Golfü olmadık şanzıman ve motor arızaları yaptı ve biraderi kendinden soğuttu. O da 2000 modeldi ve 2. el almıştı, arıza yapmaya aldığının daha ilk ayı başlamıştı. Şİmdi Golf kötü araba mı? Corolla nasıl efsane ise Golf de VW'in efsanesi... Sizin Corolla'dan yaşadığım ilçede iki kişide var, ikisi de çok memnun... Araçlarına toz kondurmuyorlar...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2009, 13:18:39 »
bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize...genel bir bakım yaptırmaya karar verdim.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2009, 13:27:50 »
@Taner Bey
Öncelikle geçmiş olsun. Ama olayı slogan haline getirip Toyota Yolda Bıraktı demek pek doğru değil. Her araç yolda kalabilir. Bu işin doğasında vardır. Yolda da kalabiliriz, kaza da yapabiliriz... Sorunun nerden kaynaklandığını araştırıp onu gidermek en doğrusu.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2009, 13:39:11 »
illaki sonuçta kul yapısı ben kendi arabamdan sogudum.geneli için geçerli degildir.satsam bile toyotadan vazgeçmem dah öncede toyotam vardı.ayrıca slıgan atmak gibi bir niyetinde yok başlıgı ilgi çeksin diye yazdım.lütfen olayı abartmayalım.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2009, 14:27:02 »
araç LPG'li miydi?
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2009, 15:15:47 »
evet lpg'li

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2009, 15:23:23 »
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2009, 15:24:49 »
yanan contanın (üst kapak conta)yerine orjinal conta aldım ve taktırdım.şimdi binmeye korkar oldum arabadan.inşallah bu tekrar etmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2009, 16:12:17 »
yanan contanın (üst kapak conta)yerine orjinal conta aldım ve taktırdım.şimdi binmeye korkar oldum arabadan.inşallah bu tekrar etmez.
Korkacak bişey yok taner bey, o conta sonuçta durduk yere yanmadı, muhtemelen hararet yapmışki yanmış. Siz yağına, suyuna dikkat edin yeter. Unutmayalımki Siz arabanıza nekadar iyi davranırsanız, Oda size okadar iyi davranır. Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2009, 18:49:55 »
Beni de bi kere yolda bıraktı ama benzin bittiği için  :D kolay kolay yolda bırakmaz tombalağım benim size de geçmiş olsun
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #16 : Şubat 11, 2009, 03:06:15 »
  Askerdeykende babamı yolda bıraktı.Neden çağrı merkezinde ki vicdansız kız (kontör at sevgilim) değildi elbette.Babamın yaptırdıgı Çipsiz anahtardan kaynaklıymış.Ve İmmobilizer motoru bloke ediyor.Başkada yolda bırakmadı...
  Taner bey sorununuzun giderilmiş olmasına sevindim doğrusu.Esas şimdi korkmadan kullanmaya başlayabilirsiniz aracınızı.İyi günlerde kullanmanız dileği ile
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #17 : Şubat 11, 2009, 13:43:56 »
üst kapak conta sorunu.Bizde değiştirdik ama biz sürekli arabayı kontrol halinde olduğumuz için şüphelenip hemen değiştirdik hararet yaptırmadan değişti çok şükür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #18 : Şubat 12, 2009, 14:42:44 »
abicim önceki sayfada verdigin bilgilerden dolayı sana çok teşekkür ederim.o sayfayı düzeltemedim.kilitlendiginden tekrar açtım.benimki tamamen kişisel sorun.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #19 : Şubat 12, 2009, 14:47:11 »
amacım bir marka veya modeli karalamak kesinlikle degildir.ayrıca benim birşey yazmamla herkes araçlarını değiştirecekte degil.bu benim kendi arabamla olan sorunum.ben conta yakmayla ilgili bilgi almak istiyorm millet degişik manalar çıkartıyor.bu başlıgı tekrar yazıyorum yazım okunsun bu konuda bilgi alayım diye yazdım...

Genel anlamda mesajlara göz atınca kimsenin sizin bilgi alma çabanızı bahsettiğiniz gibi başka manalar çıkartmaya çalışma şekline çevirdiğini gör(E)medim, siz sorununuzu yazmışsınız ama hiçbir detay yok
aracınız conta yakmış anladık ama nasıl oldu detaylarıyla bi anlatın size yardımcı olalım ki detaylar bilinmese de herkes elinden geldiğince birşeyler yazmış, conta yakmayla ilgili bilgi almak istiyorsanız önce sorunuzu tam olarak ifade etmelisiniz bence Taner Bey...
Ve birçok üyeye de başlığınız itici geldi normal olarak çünkü hemen hepsi ciddi sorunlar yaşamamış, aracından - markasından memnun üyeler. Sizin toyota yolda bıraktı.... yazmanız ister istemez tepki çekti ve Markayı karalamamanız gerektiği yönünde cevaplar yazıldı tarafınıza,
bizede Toyota yı savununca firma tarafından birşey verilmiyor aferim aldığımız da yok biz bildiğimizi ve doğru olanı söylüyor - savunuyoruz, bence insanların tepkisini yanlış anlamayın lütfen...

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...