Gönderen Konu: Toyota conta yaktı.  (Okunma sayısı 7053 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #20 : Şubat 16, 2009, 23:23:58 »
ya arkadaşlar benim öğrenmek istedigin araç conta yakınca motora herhangibir zararı olurmu onu öğrenmek istiyorum.ben yazımı bu amaçla yazdım....kim nasıl anlarsa anlasın.....
motora tabii ki bir zararı olur, soğutma suyuna yağ, motor yağına da su karışır bildiğim kadarıyla, bir de yanma odasına su kaçabilir, silindirlerden bir veya bir kaçı su dolabilir, aracınız güçten düşer, biraz daha ilerde motorunuz ayvayı yer.. benim bilgim bu kadar, daha iyi bilenlerden daha aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #20 : Şubat 16, 2009, 23:23:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #21 : Şubat 17, 2009, 08:54:02 »
lpgde yanma derecesi yüksek yanılmıyorsam 500  dereceye kadar çıkıyormuş bu nedenle antifriz ve yağ eksilmesi meydana gelebiliyor dikkat etmek lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota conta yaktı.
« Yanıtla #22 : Şubat 18, 2009, 16:25:49 »
Arkadaşlar, konunun başlığını "Toyota conta yaktı." şeklinde değiştirdim. Bu şekilde arama yapacak arkadaşların konuyu daha rahat bulacaklarını düşünüyorum. Konuyla ilgisi olmayan mesajları da sildim. Bilgilerinize...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Şubat 19, 2009, 08:40:39 »
Hakkı bey konu başlığını değiştirmeniz çok iyi olmuş elinize sağlık, konuyla alakası olmayan! son mesajımı silmişsiniz, 1. sayfadaki mesajımda da düzenleme yapmışsınız, o da konuyla çok alakalı değil isterseniz tamamını silin, istersenizde sadece alakalı kısmını bırakın da bize birşey kalmasın!

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 19, 2009, 08:57:55 »
Efe Bey, her mesajın başlığını tek tek manuel olarak değiştirdiğim için mesajınız editlenmiş görünüyor. İlk mesajınız gayet makul olduğu ve bir çok arkadaşımızın fikrini yansıttığını düşündüğüm için silme gereği duymadım. Ondan sonra Taner Bey'in, sizin ve bir kaç arkadaşımızın mesajlarını konunun kısır döngüye girmemesi açısından sildim. Bence bu şekilde kalmasında hiç bir sakınca yok.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #25 : Şubat 19, 2009, 09:03:53 »
Yönetici olduğunuz için konunun tamamiyle tartışmaya dönmemesi için bu şekilde düzenleme yapmanızı anlayabiliyorum,
fakat ben de konuyu açan kişinin üye ve mesajları halen yanlış anlama çabasına tepkisiz kalamadım işte...

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '97
« Yanıtla #26 : Şubat 19, 2009, 19:53:28 »
hakkı bey ve diger tüm arkadaşlar hepinizden özür diliyorum.amacım kesinlikle tartışma yapmak degildi.Amacımıda her defasında yazdım ama kimse anlamak istemedi......
corolla 1997 gli 1.6 16 valf,180.000km.Ankara