0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arac modeli hakkinda biraz daha bilgi verirseniz daha net cevaplar verebiliriz. ama sunu soyliyeyim araciniz dizel mmt sanziman ise mutlaka yaptirin derim. motor ve mekanikte cikan en ufak arizanin tamir fiyatlari 3 haneli rakalmlardan basliyor verdiginiz para kendisini misliyle amorti eder kafanizda rahat olur. benim araba dizel mmt 850 tlye garantiyi 2 yil uzattim araciniz servis bakimliysa surekli ayni servise gidiyorsaniz sadece kaporta motor mekanik diye dusunmeyin iyi niyet adi altinda bi cok konuda yardimci oluyorlar.
Aracım; advance benzinli düz vites ve dediğiniz gibi 850 tl fiyat verildi
benim araba dizel ,düz vites garantisi şubat ayında bitiyor serviste verdikleri garanti uzatma teklifi +2 yıl sınırsız km 850tl, +3 yıl sınırsız km 1372 tl şeklindegaranti kapsamına dahil parça grupları listesi aynen şöyle :-motor grubu-aks ve güç dağıtım grubu-aktarma grubu-direksiyon grubu-fren grubu-yakıt sistemi grubu-elektrik grubu-konfor elektronik grubu-soğutma sistem grubu klima grubu-egzoz grubu-güvenlik sistemleri grubu (ön hava yastıkları ve emniyet kemerleri kontrol sistemleri )
Garantisi dolan aracımın süresini niçin uzatmalıyım ya da uzatmamalıyım?
Evet arkadaşlar 2 hafta sonra garantim bitiyor. Aynı soruyu yineliyorum. Bana özel 780 tl diyorlar ne dersiniz? Şimdi triger zinciri değişecek garantiden. Enjektörden gelen sese normal dediler ama yarın iki gün sonra sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.