0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, benim ufaklığın sis farları yoktu dün pazar günü ve havanın güzel olmasını fırsat bilerek sis lambalarını tampona bağladım fakat elektirik bağlantısı konusunda ekteki resimdeki bir bağlantı düşünüyorum, konu hakkında fikir verebilecek ve/veya hatalı bir durum var ise doğrusunu gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ( Sisleri Aliexpress'ten aldım, düğme - röle - kablo yok, kendim yapmaya çalışıyorum )
Pardon ama resim ekleme yapamıyorum
Dugmeyi extra takicaksiniz herhalde zaten mantik basit Aku kablo ampul araya bir dugme ve sigorta bukadar basitLG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Emin bey açma kapama düğmesi ekstradan olacak..Aracın üzerinde yok Bu hafta sonu elektirik bağlantısı için uğraşacağım [emoji14]
Ilkokulda bu devreyi odev olarak veriyolar bir pil kablo dugme aynisi sadece araya sigorta girecek o kadarLG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gayet düzgün düğme hangi hatta olacak? Bu parklar yanınca yanacak şekilde ayarlanmış
İlkokulda röle mi gösteriyorlar
Kablonuzu kaliteli kullanin baglanti basit pek ugrasica benzemiyorsunz biraz el yatkinligi yeterLG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce parklar lambaları açılacak, sonra sislerin kendi anahtarından sis lambaları açılacak Sislerin açma kapatma düğmesi röle'nin ( + ) 87 no'lu çıkışından sonra,sislere girmeden önce olacak.
Haklısınız Emin bey kablo konusunda dikkatli olacağım,çünkü biraz yüklü amper var ( yaklaşık 110 amper sadece ampüller ) röleyi bu sebepten kullanıyorum
Ama bu dedikleriniz yanlış
Super kolay gelsin size basarilarLG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış mı ? Röle'yi kullanma sebebim açma kapama anahtarını ve devreyi aşırı amper yüklenmesine koruma..Eğer bildiğiniz bir başka yol var ise sizi can kulağım ile dinlemeye hazırım.