0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Polis falan olursa kapatayım amaçlı mı
Evet yanlış bilginiz var. 1= 55 watt iki ampül 110watt eder 12volt aküde ise yaklaşık 10 amper yük çeker. 2= röle koruma amaçlı bir devre elemanı değildir anahtar görevi görür. Ha kuruma amaçlı da kullanılabilir ama sizin yazdığınız şekilde değil. 3= sizin devrede aşırı yükten koruyan eleman sigortadır Sizin devrenin açıklaması. Sizin araçta parklar yanınca röle devreyi açar ve sisler yanar. Parklar yandığı müddetçe sizin sisler de yanacak. Bu devre bu işe yarar. 87 den sonraki hatta koyacağınız anahtar parklar açıksa Sisleri kapatır yada açar. Parklar açık değilse sadece sis lambaları o anahtarla yanmaz
Pardon doğrusu watt olacaktı 110 watt.Parkları açtığımda röleyi tetikleyip sisleri açacak şekilde düşündüm .. ( bu durumda tek korktuğum nokta parkları açma anahtarına ( sinyal koluna ) zarar vermesi.. ( aşırı yük bindirme) Önce parklar açılsın, sonra sisler açılsın istiyorum ( sislerin kendi anahtarından )
Amacınız sisler tek başına yanmasın illa parklar ile birlikte yansın ise bu röle sistemi kullanabilirsiniz. Ama ben Sisleri manuel elle açıp kaparım diyorsanız bu röle sistemi gereksiz olur. Ayrıca ilk dediğim ise niyetiniz bu röle ile siz iki sistemi birbirinden ayıracağınız için parkların tesisatına sinyal koluna ek bir yük gelmez. Burada role koruma amaçlı olur Role üstünde yazar çıkışların özelliği kaç volt kaç amper dayanır diye ona göre role seçin
Kullanacağım röle 12 volt 40 amper.. Parklar ile beraber kullanmak istiyorum, çünkü açık unutmam en azından ( parklar açık kalınca sesli uyarı var ) Manuel kullanmak istemiyorum, açık unuturum diye Bu hafta sonu yapacağım ve sonucu paylaşacağım tekrar ( Basit işlem fakat inanın burada oto servisleri aşırı pahalı ) bu iş için benden 60 euro para istediler
40 amper sizin işinizi fazlasıyla görür. Mantık doğru, sesli uyarıyı kullanmak güzel ama sıkıntı şu olacak sizin içeriye koyacağınız düğme anahtarın kablolarını motor içine nasıl çekeceksiniz. En zor kısım bu bence çünkü benim en zorlandığım kısım bu benim arabada. Diğer türlü anahtarsız sistem de motor kaput altında işlem çok basit. Ayrıca bu roleye park tetiğini yani artı tetiği park ampullerinin oradan alın. Toyota da genelde içerde açma kapama kolları anahtar sistemi eksi Tetik üzerinden çalışır Park ampullerinin orada ki duydan kontrol edin sistemi artı eksi nasıl diye Bu arada ben teşekkür ederim, buradan öğrendik ne öğrendiysek
Evet kafamı kurcalayan diğer konu bu sağolsun Toyota mühendisleri Yaris'i üretirken daha fazla herşeyi birbirine nasıl sıkıştırırız diye çok düşünmüşler.. Göreceğiz bakalım mutlaka bir boşluk bulup kabin içine giriş yapacağız Bende öyle düşündüm farların park ampül girişinden canlı ( + ) ucu bulup röleye hat vermek.. Aynen dediğinizi uygulayacağım eksi'den mi artı'dan mı olduğunu Bi mukabele bende ne öğrendiysem forumdan ve sizin gibi güzel insanlardan..Tekrar çok ama çok teşekkür ederim ilginiz için..Görüşmek dileği ile..Sonucu fotoğraflayıp paylaşacağım
Sizdeki ile aynımı bilmiyorum ama ben bu gaz pedalının üstünde bir kablo giriş yeri var motora oradaki kauçuk tapayı kenarından kanırtarak sokabilmiştim. Ama cidden çok uğraştırıcı hele ki dediğiniz gibi yaris te o sıkışıklıkta nasıl hamle yaparsınız Allah yardımcınız olsun Park ampullerinde hattı kontrol edin hocam, artı uç hep açık mı diye yani hep 12v var mı diye. Buradaki amaç eğer ki park kolu açık yada kapalı hep 12v var ise bu sefer role de eksi Tetik alacaksınız. İş değişecek yani EKLEME : Bu arada gece gece yazmamışım bu roleli sistemle siz parkları kapatınca sislerde kapanacak ha bilginiz olsun belki tam açık olmamıştır diye ekleyeyim dedim boşuna anahtar çekmenize gerek kalmaz. Bu roleli devre ile park açınca sisler yanar park kapatınca sisler kapanır. 87 nolu hatta anahtar takınca da siz sadece sisler yansın diye anahtarla açma yapamazsınız, illaki parkların yanması lazım. Not olarak ekleyeyim dedim.Günaydın,aynen Murat bey benim istediğim de bu..Önce parklar yansın ( parklardan gelen elektirik röleyi tetiklesin, sonra 2. anahtar ( sislerin anahtarı ile ) ile sisleri açayım..Parklar burada 1. anahtar işlevi görecek Küçük anekdot için teşekkür ederim, söylediklerinizi dikkate alacağım...
Günaydın,aynen Murat bey benim istediğim de bu..Önce parklar yansın ( parklardan gelen elektirik röleyi tetiklesin, sonra 2. anahtar ( sislerin anahtarı ile ) ile sisleri açayım..Parklar burada 1. anahtar işlevi görecek Küçük anekdot için teşekkür ederim, söylediklerinizi dikkate alacağım...
Eğer gerekirse ve isterseniz size bu devre hakkında yardımcı olurum, fakat daha kolay ve daha az zahmetli şekilde aşağıdaki ürünü alarak yapabilirsiniz. Xenon kit akü bağlantı seti alırsanız rahatlıkla yapabilirsiniz.http://www.novelcar.com/xenon-kit-aku-baglanti-seti-roleli-ve-sigortali-2891Aşağıdaki tesisat şemama bakarsanız benzer olduğunu görürsünüz. 2 far ucu şeklindeki kablolara sis lambalarına bağlayacaksınız, tetiği alan "sürücü tarafındaki arabadan gelen ampul soketine bağlanacak" dediğim kabloyu da bir anahtara bağlayacaksınız. Anahtarın öteki ucunu da akünün artı kutbuna bağlayacaksınız. Bu kadar. Aralarındaki tek fark, bendeki ışıkları açınca far soketine gelen voltaj ile tetik alarak xenonu yakıyor, sizde de içerden anahtar yardımıyla voltaj verdiğinizde sisler yanacak. Ürünün güzelliği sigorta, röle gerekli kablolar hepsi dahil. Eğer arka sisleri açtığınızda yanmasını isterseniz, arka sis farının artı ucundan kabloyu öne kadar çekersiniz ve bu "sürücü tarafındaki arabadan gelen ampul soketine bağlanacak" dediğim kabloya da bağlayabilirsiniz. Mutlu bey çok teşekkür ederim, gayet kullanışlı ve güzel bir ürün...Gel gelelim yurtdışında ikamet ettiğim için bu ürüne ulaşmam biraz zor Gereken parçaları Röle - kablo - kablo ucu soketi vb.. malzemeleri aldım,şu an sadece aracın üzerine uygulaması kaldı ( sanırım pazar günü ) Bağlantı hakkında yazdıklarınızı dikkate alacağım, ilgi ve yardımınız için teşekkür ederim..
Günaydın hadi bakalım Allah kolaylık versin kazasız belasız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 20:33:23 Teşekkürederim Murat bey pazar günü'nü bekliyoruz
Serdar hocam ne oldu son durum? İnşallah sıkıntı yoktur
Merhaba Murat bey, çok şükür bir sıkıntı yok, fakat cumartesi ve pazar günü iş sebebi ile şehir dışındaydım,bu sebep ile yapamadım sis farları arabanın üstünde kablo - röle vb.. parçalar garajda bekliyor, bu pazar bitireceğim
He tamam yahu bende ses seda çıkmayınca birşeyler ters mi gitti ki diye merak ettim aman Allah korusun, müjdeli haberler duyalım inşallah
Yok şükürler olsun Fırsat olmadı işten Gerçi işten fırsat bulsam, bu sefer eşim başlıyor söylenmeye Arabayı benden daha çok seviyorsun