0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öğrendiğim iyi oldu abi. Teşekkürler. Ya mi5 ya da galaxy c7 düşünüyorum.
Mi 5 c7 göre benim için daha üstün özelliklere sahip tek handikap sdcard takılamaması
Vestel Venüs 5020 549 TLSürekli internet + Whatsapp 4 - 5 gün şarj dayanımı.İncelemeniz tavsiye olunur.
hocam sürekli internet ve whatsapp ile 4-5 gün şarjı gidecek telefon tanımıyorum ben.Yeni iphone 7 elimde var sıfır batarya olmasına rağmen sürekli internet ve whatsapp ile gideceği süre maximum 12-13 saattir.
Bana da çok zor geliyor 4-5 gün, işlemcisi yavaş gerçi ama Mediatek, ki Mediatek işlemciler çok da verimli değildir batarya konusunda.Benim Mi4'ü Redmi Pro ile değiştirdim. 4050mah bataryası var, 10 core işlemcisi yine Mediatek ve her gece şarj, ki öyle çok çok da kullanmam telefonu gün içinde, hep PC başındayımdır.
İşlemcisini bilmiyorum, belki süper hızlı değildir!?, Cuma akşamı şarj ettim bugüne kadar 6. gündeyim ve şarj seviyesi %60'da. Bu arada fazla whatsapp kullanmadım, çevremde internet olmadığından kullanamadım desem daha doğru olur.Pil Tasarruf modunda ekran dış ortama göre aydınlandığından tüketim çok farklı oluyor.
Sar değeri telefon alırken önemli bir kriter olması gerekirken hiç önemsenmiyor.araştırma yaparken bu değere bakan sadece ben miyim?
Hocam hiç internete girmemişsinizdir, korkarım arayan soranınız da yoktur bu hafta Üstüne datayı kapatıp 3g'den de vazgeçerseniz belki 4-5 gün. Belki o da.
S.E. Yüksek sar değerleri Sony'de devam ediyor. Sony m4 aqua kullanıyorum,tek sıkıntı hafızanın 8 gb olması yarısını Android kullanıyor. Tüm programlar ve dosyalar hafıza kartında olmasına rağmen hafıza dolu diyor. Japon'dan vazgeçemiyorum z3 kompakt ile İ-phone 5s arasında kaldım. İkisi farklı segment fakat kibar oldukları için cezbediyor harici uçsada benim için önemi yok. Siz ne dersiniz arkadaşlar?
Vala Yaşar abi aynı ikilemdeydim, gideyim sony xa ultra alayım diyordum da özelliklere bakınca samsung c5 hem görsel açıdan hem teknik açıdan daha iyi geldi.