0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talat hocam LG G4 guzel telefon ama guvenilir yerden alman gerek. Paralel ithalat altinda satilanlarin buyuk cogunlugu kacak telefon. Samsun A5 baktin mi bilmiyorum ama kasa olarak benim cok hosuma gitti. mi5 kullanana hic rastlamadim ama cinin en saglam firmasi oldugu soyleniyor ama ben oldum olasi cift hatli telefonlara isinamadim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen telefonu daha yeni almamışmıydın? Hayırdır
Mi 5 tavsiye ederim.Xiaomi mi max kullanıyorum. Çok memnunum.Mi 5 baya iyi bir cihaz.MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
g5 düşünmüyor musunuz?
Merhaba,Artilari:* Kamerasi cok basarili* Ekrani cok basarili* Paralel ithalat cok uygun fiyatlara bulmak mumkun. (1600 tl)* 1600 tl fiyatindaki rakiplerine gore daha guclu islemci. ( snapdragon 808)* LG hizli guncelleme dagitan firmalardan biri.* 32gb rom. + sd kart destegi.Eksileri:* LG yaptigi aciklada g4 modelinde boot sorunu olduguni beirtti. Yani acilis sorunu olan bir cihaz. Herzaman olan birsey degil ama boyle birseyin varligini kabul etti firma.* Video cekim gorseli cok iyi ama videodaki ses kayidi cok tiz. Buda oldukca rahatsiz edici bir durum.* Malzeme kalitesi plastik, darbelere pek dayanikli degil.* Batarya 3000 mah ama ayni kapasitedeki rakiplerinden daha kotu pil performansi veriyor.* Yatirim amacli dusunuyorsaniz fiyati cok cabuk dusuyor. Ozetle 1600 liraya alicak olursaniz rakibi yok. Ama teknoloji marketlerden alirsaniz 1800-1900 tl civari tavsiye etmem. Acikcasi onerdigim bir urundu fakat lg nin yaptigi aciklamadan sonra resmen kronik sorunu olan bir cihaz icime sinmez. O nedenle mi5 tavsiye ederim
Aslında kabullenmeleri iyi değil mi? Yeni serilerde sorunu halletmeseler galiba hala üretmezler diye düşünüyorum. Xioami de servis parça be uzun vadede nasıl olur sorun işareti. Keza g3 32 GB kullanıyorum 2 yıldır. Taş gibi maşallah sadece şarj yoğun kullanımda bir günü çıkarmaz oldu ki o da normal
Bu arada yeni öğrendim xioami mi5 in sar değeri 1.49 civarıymış. Genellikle güncel telefonlar.. 0.40 0.60 arası değişiyor. Eğer doğruysa kabul edilebilir değil
Sen kendine mi telefon bakıyorsun yengeye mi Çok para ya, saçma sapan aletlere deli gibi para vermek ne yapacak alo diyecek sms atacak sosyal medya dolanacak. Bir lpg kiti parasına ufacık tefecik telefon alacaksın en ucuzundan bir telefon al geç. bozulursa üzülmezsin. Telefon kamerası bilmem kaç mb olsa ne olacak sonuçta sdcard da yüklü olup en fazla pc den bakacaksın. 3 gb ram li olsa ne yapacak sendeki 2gb hangi programı açamıyorsun facebook whatsapp instagram vb olur zaten maksimum.