0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısın aslında. Peki önerin var mı abi
[emoji38] işte kilit soru, önerim olsa bende alacağım nasipse. Bimekste 155 tl alacağım var kullanamadım gitti bimekste batacakmıdır nedir mağazaları bomboş. Neyse onun sitesinden baktığım bi general mobile var birde lenovo var. Enişteme geçenlerde lenovo a7010 almıştık gayet güzel telefon 800 lü bir fiyatı vardı. vestel Venüs bile alınabilir. ben en çok arttırılabilir belleğine ve 2 gb ram olsun diye bakıyorum. Bulursan bana da haber et 800-1000 tl gibi maksimum. Peşin para ya sinir bozucu
Mi4 şu anki satış fiyatına göre bedava bir telefon, Fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi telefon olabilir hatta
Mi4 çok aklıma yatmıştı ama herkes şebeke gidip gelme problemi yazmış. Asıl amacı irtibat kurmak olan cihazın bu konuda stabil çalışmaması beni soğuttu. LG g4 te karar kıldım gibi 1099 TL hb de. Ayın 11 ine kadar beklemeyi düşünüyorum
Bimekste lenovo s1 var bak hoşuma gitti cihaz 3gb ram 32 gb dahili hafıza
Evet ama fiyat da iyi 1100 civarı
Yok yahu 896 tl bimekste
O lite donanım olabilir mi tekrar bakarım. Bu arada aynı telefonun lite olanı var 2gb 8 çekirdek 850 civarı o da güzel geldi gözüme
Yok lite olanı daha ucuz o 2gb ramli
link atar mısın? bimekste sadece inceleme var satış bulamadım
https://www.bimeks.com.tr/urun/lenovo-vibe-s1-beyaz-149576Şansa bak bitmiş satışı