0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız hayırlı olsun Özcan bey bu kasa ve bu renk doblo benim de hoşuma gidiyor(bi arkadaşım sıfır almıştı, beklediğimden güzel yapmışlar).C2V3 tam size göre kullanımı kolay, ömrü ise bilindik waxlara göre oldukça uzun olan bir ürün.
Özcan bey Allah utandırmasın,tekeri düz bassın ve kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.Biraz uğraştırdılar sizi ama temiz oldu bence
C2V3'ü şimdi aldım. Yarın sıcak bir vakitte uygulamayı yapacağım inşaallah. Sonucu çok merak ediyorum
Hayırlı olsun abi. Abi sıcak derken direk güneş altında yapmayacaksın dimi
İstanbul'da öyle sıcak hava yok. Güneşin altında bile montla duruyoruz. Buna rağmen yinede güneşin altında yapmamam gerektiğini biliyorum. Yinede uyarın için teşekkür ederim Mahmut
Abi en güzeli avm kapalı otoparkları. Hafta içi bir gün avm girişinden uzak bir yerde yapabilirsin bu işlemi
Carrefour'un kapalı otoparkında deneme amaçlı motor kaputunu cilaladın ve lastikleri parlattım
Tansel ağa çok övüyor bende alayım diyorum bi ara. @Seçkin ÜNLÜSOY (10786) kullanıyor diye biliyorum abi
C2v3ten bahsediyoruz galiba. Güzeldir ama bi soft99 değildir.
soft99 marka, c2v3 ürün, kıyas biraz tuhaf olmuş
Bizim özcan abiyle daha öncesinde facebooktan yaptığımız bir diyalog sonucu genelleme yaptım. Soft99 un çeşitlerini söyledim aklına yatanı al dedim. Şu an c2v3 kullanıyor. Yani orda demek istediğim herhangi bir soft99 ürünü ile c2v3 ü kıyasladım siz anlayamadınız.
Keşke ortama açık yazarken belirtesiydiniz de benim gibi okuyanlar da anlasaydı Markayı savunmak için demiyorum ama herhangi bir soft99 ürünü ile c2v3 ü nasıl kıyasladınız? Bütün soft 99 ürünleri aynı ömrü-parlaklığı-su iticiliği vs aynı oranda sunuyor mu?
Ben soft99 fusso coat mirror shine kullanıyorum ömrü c2v3 ten kat kat uzun. Bütün ürünler aynı kalıcılık su iticilik ve parlaklığı sağlamıyor. Koruma ve ömür konusunda fusso, su iticilik konusında water block, parlaklık konusunca carnauba. Eğer hepsinden biraz biraz istiyorsanızda kiwami
Mirror shine kullanmadım ama fusso ve authentic waxın ömrünü c2v3 ile kıyasladığımda, c2v3 fark edilir derecede daha uzun ömürlü oldu bende. c2v3 için 15 gün dayandı diyeni de gördüm ama nasıl gözlemlediler, nasıl kullandılar merak ediyorum.
Bana c2v3 2 ay civarı gidiyor. Water block 1,5 ay carnauba 1 ay. Ama fusso 4-4.5 ayları görüyor