0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan hayırlı olsun. Bende FL ile proteo kullandım bir süre fakat proteo krom yerlerin çatlamasına sebep oldu ve farda sararmalar oldu. Şimdiden uyarayım. Başka şampuanlar denemeni öneririm. FL nin zevki on numero
Hayırlı olsun, köpüğü güzelmiş. Ben de zamanında Çinden almıştım ama dandik çıkmıştı, şimdi düzeltmişler Şampuan olarak artık DLS serisini kullanmıyorum, plastiklerde ağartma yapıyor. Elimde kalanı da sadece jant ve davlumbaz için kullanıyorum. Valet'nin ürünlerini araştır bence. Veya 5 litrelik APC ürün alıp onu da kullanabilirsin lance ile. Bu kadar iyi köpürmeyebilir ama temizlemesi on numara olur.
kaan emegine saglik cillop gibi parlamis. arabaya yaptigin folyo kaslari begendim. ama yikama yaparken once tavandan baslayip assagiya dogru kopuk sikarsan daha iyi olur
Bende hortuma aparat taktın zannettim heyecanlandım, meğersem makine varmış. Eline sağlık güzel olmuş ama esas yolun ortasında araba yıkayabilmene şaşırdım. şimdi kirli bir arabada köpük sıkınca tüm kirleri arındırır mı? Senin araba cilalı olduğundan mı kirler akıp gidiyor?
Biri zabıta'ya haber versin
kaan yıkama makinesinin basınç değeri nedir @Kaan Kara (29002)
Kendisi 110 bar olup Bimden alınmıştır. İsteğim dışında evde görünce kullandım
Bim bunu da mı sattı yahu
bim asti kendini ayfon 7 bile satiyor
Helal olsun valla karcher sattığını biliyordum da bunu da duyunca 2. kez şaşırdım.
Merhabalar herkesePazar gününü boş geçirmemek adına aracımızı yıkamak istedim. Ne zamandır Aliexpressten aldığım Foam Lance denemek istiyordum. Bugüne nasipmiş.Ben köpüğünü beğendim. Ne kullandın derseniz, ilk önce su tuttum sonra Atas DLS 125 ile köpüklü yıkadım. sonra biraz parlasın diye Atas Proteo ile köpüklü yıkadım. Mis gibi oldu Videou izledikten sonra kanalıma abone olmayı, beğenmeyi, paylaşmayı, yorum yapmayı unutmayalımTeşekkür ederim https://www.youtube.com/watch?v=ouGECVwI0CU
Bim kendini aştı hırdavattan tutunda akla gelen çok ürün satılıyor. Mesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2016, 19:38:28Eline sağlık Kaan benim arkadaşlar beni böyle görseler bunada bi su tutak diye gelirler hemen
Geçenlerde avuç taşlama,şarjlı vidalama ve darbeli matkap getirdi ama kaçırdım ben Benim şehirde arkadaşım yok abi. Liseyi üniversiteyi dışarda okudum ilkokuldan herkes farklı yerlerde. O yüzden bu konuda rahatım. Bir tek Hakan Öztürk abi var bizim burada
Öncelikle hayırlı olsun.Size tavsiyem arabayı tazyikli suyla ilk başta kirini akıtıp daha sonra şampuanlanıp sonra yıkansa daha güzel olur şahsen öyle yapıyorum.Bu arada mutlu hoca gibi seninde mi hortum 30 metre =)