Öncelikle gerçekten çok iyi olmuş tam aradığım şey desem yeri . Ben 4 yıl önce bosh aquatak 110 plus diye yıkama makinesi aldım gayette güzel üründü fakat hortumu kısa geliyordu tabi bir türk zekası ile dedim hortum kısa uzun hortum alayım makineyi sabitleyim her yerini rahat rahat yıkayım dedim . Basıncı hesaplamadan ileri zekalı bir hırdavatçı basınç hortumu diye bir hortum verdi biz kestik biçtik monta ettik makinayı çalıştırdık pat hortum sabitlediğimiz yerden patladı çıktı bir daha yaptık hortum basınçtan şişmeye başladı ama basınç püskürtme yapmadı .Ertesi gün sinirle hırdavatçıya gittim durumu anlattım hııı demekki olmuyormuş diye pişkin pişkin güldü komşumuz olmasa valla dalacaktım adama . Neyse tabi bizim makine boşa çıktı yetkili servisi aradım 250 tl ye aldığım makinaya 110 tl hortum tabanca aparatına para istediler dedim makinanın yarı parası almadım kaldı gitti öyle sonuç olarak makinam var ama hortum ve tabanacası yok şöyle bir araştırdım hala pahalı kömürlükte yatıyor makinem . Geçen gün bu konuyu görünce hepsibura da ya baktım 150 tlye makine var hortuma o parayı verene kadar tam teşekküllü makian almak daha mantıklı geliyor bakalım yasa Bim e felan kampanyalı bir şey gelirse belki oradan alırım gene şu videodan sonra iştahım kapardı . Benzinli ge gidiyorum 3 dakika sabunlama dahil 5 tl para veriyorum istediğim gibi de yıkayamıyorum .