0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, aracınızı satsanız ne alırdınız veya yakın zamanda araba değiştirmek isteyen var mı aranızda?
Henüz bi araba sahibi olmadım ama imkanlar olursa Honda Civic fd6.Araç çok yakışıklı hayalim onu düğün arabam yapmak.
Burak merhaba:Sana güzel olan herşey yakışır.
Subaru LevorgJapon üretim felsefelerine sahip olmasının yanı sıra, kullanışlı (ve mantıklı) SW kasası, 1.6 turbo motoru, CVT şanzımanı, S-AWD çekiş sistemi ile yegane araçtır, bizim ülkede kıymeti bilinmez ayrı bir konu
Salih bey anladığım kadarıyla aracınızı değiştirmek istiyorsunuz fakat karar veremiyorsunuz :)Bende aynı konumdayım
Cuma akşamı Doblo 1.6 90 hp Confor-matic Premio Plus için kredi başvurusunda bulundum. Hayırlısıyla bir aksilik olmazsa yeni arabam Doblo Premio Plus olacak.Tucson'un motorunu motor mühendisi olan tamirci bey perte çıkartınca arabadan ciddi anlamda soğudum. Gaza basmaya korkar hale geldim. Üleynnn sizinle mi uğraşacağım deyip Doblo siparişi verdim. Az yakan araba kullanmak benimde hakkım değil mi? Subaru Levorg konusunda Ufuk kardeşime fazlası ile katılıyorum. Geçen yıl autoshow fuarında gördüğümde aşık olmuştum. İmkanlar elverseydi Levorg'u hiç düşünmeden alırdım.Bunun dışında;- Audi RS6 Avant- Toyota Land Cruiser- Toyota Avalon- Toyota Tundra- Maserati Ghibli siyah olsun isterdim
Audi s8 çünkü geçenlerde discovery channel da yapımını izledim
Ozcan abi tusconun motoruna ne oldu? Hyundailerin dizeli çok sağlam diye bilirdim?