0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav ben biricik aşkımı, göz bebeğimi, rüyalarımın başrol oyuncusunu nasıl unuturum. Kendimi eshefle kınıyorum :asikadam Audi S8 manyak bir araba
Ya Özcan hocam, dün izledim süper di. Bu arada audi 4 otomobil üretici bir araya geldiği için o halkalar onları ifade ediyormuş. Dehşet cidden araba. Şimdi bir fiyatına bakayım dedim bakmasam iyiymiş
Orta halli bir apartman parasıdır S8Audi familyasından olduğumuz dönemler bayide bir adamla tanıştım. Orta sınıf giyimli biriydi. Altında 8 aylık falan bir A8'i vardı. Geçerken Doğuş'a uğramış öylesine. İçerde sergilenen gri A8'i görünce çarpılmış, vurulmuş aşık olmuş. Sen kalk 8 aylık A8'i ver yenisini al. 2012'de 540 bin liraya almıştı. Adam arabamı sorduğunda A4 demeye çekinmiştim."Hanımın arabasından demek" diye söylenmişti. Adam A8'i kafama vura vura ezmişti beni
Uyuz oluyorum o modellere, Land Cruiser ile üzerinden geçip "tüh bizim çocuğun arabası sandım" demek geliyor içimden
Ne yaptı da ezecek kadar nefret ediyorsun Ufuk.Ayrıca ezecek olursan kapıda duran LC ile mi düşünüyorsun?
Yav ben biricik aşkımı, göz bebeğimi, rüyalarımın başrol oyuncusunu nasıl unuturum. Kendimi eshefle kınıyorum :asikadam Audi S8 manyak bir araba Mesaj Birleştirildi: Ekim 31, 2016, 10:53:01Motor sağlam olmasına sağlam da hava giriş kısmına yanıcı olan balata sıkılınca motor ambeleye kalktı ve 3-5 saniye içinde ömrünü tüketti. Üst kapak, pistonlar, enjektör memeleri, silindir kapak contası ( ataşete unutulmuş tavauk gibi yandı) vb. hasar gördü. Minimum 12 bin lira masraf çıktı. olur bir şekilde hallettik.
Geçmiş olsun Özcan bey.
@Özcan Musaoğlu (4716) Abi doblo geldi mi? Bir telefonlaşalım!