0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2.katta oturuyorum sitenin arkasında otopark mevcut 25metre su hortumunu aşağı salandırıyorum 20metre elektirik kablosu ve oto yıkama makinası polisaj makinası 3.günde bir araba yıkardım şimdi bıraktım artıkTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel olmuş Mutlu, valla bunca yıl sonra birşey öğrendim bu konundan, o tip armatürlere hortum nasıl takılır Bende genelde takamayınca gidip alaturka hela taşının yanındaki taharet musluğuna kelepçe ile bağlardım. Hortum iyi oluyor hoş oluyor da toplaması dert oluyor. Ben bunun için makara aldım, içinde her türlü bağlantı adaptörü de çıkıyor tavsiye ederim. Tekzenden ucuz bişi di ayaklı.
Araba yıkamak bazı psikopatlar için bir hobi, bazıları için daha iyi temizlik, daha detaylı temizlik demek.
Mutlu abi armatür için ben daha basit birşey buldum gündüz fotoğraf atarım ama seninki gibi sökmek çok uğraş. Hani ilk başlığı sökmüşsün ya, işte ona tam uygun aparat var onu takman lazım. Filtreli şeyi hortum ucuna çeviriyor Bende yarın yada öbür gün önce kışa hazırlık için iç temizlik yapıp halı paspasları eve alıp kauçukları koyacağım sonrada dışını temizleyip korumaya alacağım inşallah Bende foam lance aldım yıkama makinem var elektrik kablosuda çekiyorum derken derken yoran kısım toplama oluyor Murat abi kurulama işleminden önce (ben makine ile yıkadığım için) sadece hortumla su tutuyorum üzerindekileride akıp götürüyor. Az bi su kalıyor kurulama havlusuyla 5 dakikada işlem tamam
Hortumla araba yıkamak yasak değil mi yahu ?
2 yıl önce karşı komşuyla hortum aldık her pazar muhabbet ede ede arabaları yıkıyorduk. Birgün hanım misafirlikten geldi ve bana bakıp bakıp gülüyor. Noldu dedim anlatmaya başladı gezmedeki kadınlardan biri bizim çapraz apartmanlar dan birinde oturuyormuş ve demiş ki yav memlekette ne tuhaf adamlar var adam 7. Kattan yeşil hortum sarkıtıp araba yıkıyor kadınlar da yok artık falan diye baya gülmüşler. Tabi o ben deniz oluyorum hanım hiç çaktırmamış ama o günden beri bana vetoyu koydu.
Hortumla değil,şebeke suyuyladır o ☺
Ay ne becerikli adamlar var, 7. Kattan hortumla araba yıkayan adam evde de temizlik yapıyordur falan diye :
Hortumla araba yıkamak niye yasak osun.Su benim değil mi parayı ben vermiyor muyum ?.İstersem uçak yıkarım. Nesi yasak olabilir ki. Ayrıca mutlu hocam o kadar geldim görüşmek için fakülteye bir türlü odanızda yoktunuz.Neyse apartmandan aşağı 30 hortumla araba yıkayan olursa bi uğrarım yanınıza