0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz hocam, yenge seni kıskanmış baksana bayan gezmelerinde mevzu olmuşsunuz, daha devamı vardır onun. Ay ne becerikli adamlar var, 7. Kattan hortumla araba yıkayan adam evde de temizlik yapıyordur falan diye Mesaj Birleştirildi: Ekim 25, 2016, 10:57:32
Valla sorma Murat bey durumu iyice abarttım. Sabah okula gitmeden 3 çocuğa bakıyorum. Kahvaltı bez mama beslenme falan derken
balkona bir çeşme çekmek lazım tesisatın en yakın geçtiği yerden. hem hortum kolay takılır hem evin içine bulaşmadan (hanım korkusu) temizlik adına her aparat balkonda muhafaza edilir. belki ilk başta zor görünür ancak zaman içinde çok faydası görülebilir.
Balkon cesmelerinin kışın buzdan patlama ihtimali var çoğu yerde bunu da dikkate almak lazım
Tesisat konusunda bi sorum olacak. Bizim ev ön cephe (araçları park ettiğimiz yer) ve arka cephe olarak iki yönlü. Arka cephedeki balkon babamın bahçesi gibi ve musluk var. Ön cephede balkonda çeşme yok. En yakın musluk amerikan mutfağın çeşmesindeki musluk. Balkonda duvar arkalarında tesisat var mıdır? Var olup olmadığını nasıl anlarım?