0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samed Bey, evde metal elektrikli süpürge borusu varsa bir ucunu sesin geldiği yerdeki hareketsiz parçalara tek tek değdirerek diger ucunu kulağınıza götürerek sesin geldiği parçayı tespit edebilirsiniz. Kayışının olduğu tarafa yada diğer hareketli parçalara aman yaklastırmayın.
Elhamdülillah şükür ben böyle bir ses duymadım Valvematik arızası olacak birşeye benzemiyor hocam sanki düdüklü tencere misali hava sesi gibi geldi bana. Ama dediğiniz gibi elektronik bir beepleme gibi de duruyor. Valvematik yanındaki birşeyler var oralarda yoğun gibi. O civarda elektronik ne var ki. Lpg beyni falan olmasın Mesaj Birleştirildi: Ekim 19, 2016, 20:19:42Anahtar cepte motor çalışırken dışarı çıkınca gelen ses olmasın bu? Anahtarı arabada bırakın birde öyle deneyin hocam
1.8 miş bu ama videonun 15-16. saniyesinde tamda valvematic in oralara yaklaşınca o sesin aynısı bundada çıkıyor. duyarsınız inşallah.
Merhaba,Bu ses sanki araç beep devresi kaçak yapmışta piezzo buzzer hafiften sürekli çalıyor gibi yada hava emiş hortumlarında minicik bir yer açılmış ıslık çalıyor gibi geldi bana.Araca gaz verince ses artıyormu baktınızmı.Eğer artıyorsa hortum deliği denilebilir.Bence problem edilecek bir şey yok.Size bir soru araç kaç numara yağ kullanıyor ?? Sanırım 5w30 kullanılan yağ ,motor sesli çalışıyor gibi geldi bana.Çok kafayı takmayın bence.Selamlar
Hata olsa arıza lambası yakması gerekmez mi?