0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Bu ses sanki araç beep devresi kaçak yapmışta piezzo buzzer hafiften sürekli çalıyor gibi yada hava emiş hortumlarında minicik bir yer açılmış ıslık çalıyor gibi geldi bana.Araca gaz verince ses artıyormu baktınızmı.Eğer artıyorsa hortum deliği denilebilir.Bence problem edilecek bir şey yok.Size bir soru araç kaç numara yağ kullanıyor ?? Sanırım 5w30 kullanılan yağ ,motor sesli çalışıyor gibi geldi bana.Çok kafayı takmayın bence.Selamlar
Konu ile ilgili bir yeni bir gelişme var bugün sesin geldiği yeri tespit ettim valvematic kapağının bağlantısı olan sokete elimle bastırınca ses çok azalıyo soketten geldiği yönünde şüphelerim kesinleşti. Videosunu yükledim aşağıdan izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. https://youtu.be/cfr32tb5P8Q
Samed Hocam,o ses bulunur da;benim merak ettiğim kimin anlam veremediği ses(konu başlığı)
Mübarek yağsız kontak sprey iş görmez mi? Sokette temas problemi olunca işe yarıyor ama sese ne yapar bilmiyorum.
Soketi söküp takmak çok kolay murat hocam.
Ne yazıkki çıkardım üfledim falan taktım geri ses aynen devam. Videoyuda bu işlemden sonra çektim zaten.