0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabiki, silecek kolunda bilezik var üzerinde 1-2-3-4 yazar. bunu 4 e alırsanız en hızlı algılamaya geçer böylelikle hızlı çalışacaktır
Öncelikle ön cama kil uykulayın ve sileceklerinizi degiştirin,Silecek sensor bölgesinde su bırakmamalı.Ben hızından memnunun, manuel aldigim son kademeye kadar cıkabiliyor.
bir de üstüne gtechniq g5 vur detayın dibine
Mehmet bey merhabaBilezik silecek hassasiyetini ayarlar sanırım sizin derdiniz silecek hızından dolayı bilmem doğrumu algılıyorum.Ayrıca bildiğim kadarı ile bilezikteki hassasiyet ayarı aracın hızı ilede orantılı yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen.Silecek hızı kolu manuel olarak 1 ve 2. kademeye aldığınızda size yavaş geliyorsa arkadaşların dediği gibi cama çeşitli uygulamalar yapabilirsiniz.Otomatik çalışmada zaman,zaman bilezikle oynamak gerekiyor biraz rahatsızlık var o konuda.Keyifli sürüşler dilerim.Yalova'dan selamlar
Valla ülkenin en çok yağış alan bölgelerinden birinde yaşıyorum. Maşallah bardaktan boşalırcasına yağan yağmurda bile deli gibi hızlı siliyor.hiç sıkıntı yaşamadım
Olay sanki sileceklerin yetersiz kalması gibi başlamıştı şimdi tam oldu. Hassasiyetten değilde optik göze yağmur damlası gelmemekten kaynaklı bir durum. Bazen dediğiniz gibi oluyor bazende ben hiç suyu fark etmesemde çalışıyor kuru iken sonra bi bakıyorum belediye refüj sulama suyu denk gelmiş
Merhabalar,Benim ön cam sanki yağlı gibi arkadaşlar. Silecekleri değiştirmeme rağmen bu konu düzelmedi. Belli noktalarda oluyor bu bahsettiğim. Ne yapabilirim ve neden olur fikri olan varmıdır?
Kil ile temizleyin.