0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba @Ümit Otansev (7007) Bey,Öneriniz için teşekkürler. Dış macununu duymuştum. Yapılmaması gerektiği yönünde birçok yorum okudum. Sirkeyi ilk defa duyuyorum. Araştırıp duruma göre uygulayacağım.
Peki kil ile temizledikten sonra tekrarlar mı bu sıkıntı. Bir de 200gr 240tl. Bu fiyat normal mi?(3M ürünü) Başka ürün tavsiyeniz var mı?Ayrıca aracın ön farlarında, kireçlenme gibi üst kısımlarda izler var. Bunun için de far temizleyici bir ürün buldum. Bu üründen kullanan varmıdır? Önerir misiniz?Ürün şu: http://www.hepsiburada.com/glossylight-oto-far-temizleme-seti-p-OTCTN5105?magaza=TveT
Bu kil ne ola ki hala daha aklım almadı. nasıl bir madde bu? İçine aldığı parçalar sağa sola sürttükçe daha çok zarar vermez mi? Bileşeni ne bunun da bu kadar pahalı?
Abi biraz cam macunu kıvamında, lastik gibi bir malzeme. Fena bir tutunması var, yapışan kiri söküp alıyor ve içinde kalıyor. Söktüğü de kir, yağ, kireç izi vs. zaten, arabayı çizecek bir şey değil.
Murat bu kil arabanın ağdası gibi bir şey.Cam için aynı işi ağdada görürmü acaba.Ağda biraz daha yapışkan yaptıktan sonra çok iyi yıkamak lazım.Tapatalkla gönderildi
Yanlış anlaşılma olmasın, diş macunu far temizliği için kullanılıyor genelde. Cam lardaki kireç vb lekeler içinde sirke tavsiye ediliyor
Diş macununu söylediğiniz gibi far için kullanılıyor. Ama kullanımını önermiyorlar. Tekrar sararma yapıyormuş.