0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O siteden siparişi telefonla mı verdin garip bir site
http://www.gozpakaucuk.com.tr/ burdan kapı fitili sipariş verdim daha elime geçmedi ama nasıldır alan kullanan oldumu kendim takabilirmiyim
tek kapı için yıldızan cıkma aldım hala takamadım ama iyi olmus .bu kapı fitillleri sorun
Banada lazımdı çünkü şöför tarafı gövdedeki fitil, kilitin ordan 15 cm bir bölüm yırtık fakat orjinali pahalı yan sanayiyi ise kimse önermiyor ne yapacaz bizler. Oysa takımı 250 olsa bzde alsak maliyeti nedirki sanki.
Benim kapı fitili ne yazıkki yırtık hatta yırtık demeyelim sanki erimiş yırtık olan yer sanırım bu araçların fitilleride sorunlu ankarada sanayide kazalı bir araçta şöför tarafı darbesizdi, kapıyı açtığımda onunda fitili yırtıktı. Yani var bir olay bu şöför kapılarda. Sanırım başka bir çare bulacaz yeni olmayan bir fitilde sorunlu olur bence çünkü ezilmiştir. Yinede teşekkürler..
Ne yaptın hocam sen ? Deli para. Sıyırıcı fitillerden bahsediyorsanız ben Ufuk abiden sol ön kapi için orijinal almıştım. Tek kapı için sizin verdiginiz rakamın çok daha azını ödemiştim. Ufuk abiden fiyat alın bence.
Sizin bahsettiğiniz sıyırıcı fitil camda takılı olan sanırsam. Biz arabanın kapı değilde gövde tarafında olanlardan bahsediyoruz bu fitil kolay bulunmuyor ve pahalı. Peki bu fitilin ölçülerini bilsek başka marka araçların ona benzeyen daha ucuz ama kaliteli fitillerini kullanamazmıyız. Mesela Reno, opel, skoda vb gibi.
uymadı hocam toyotanınki başka birşey orjinal olmayanı aldım taktırdım güzel fakat içeri çok ses almaya başladı mecbur servisin yolunu tuttum