Gönderen Konu: kapı fitili  (Okunma sayısı 7022 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 101000
  • Model Yılı: '05
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
kapı fitili
« : Ekim 13, 2016, 15:55:41 »
http://www.gozpakaucuk.com.tr/ burdan kapı fitili sipariş verdim daha elime geçmedi ama nasıldır alan kullanan oldumu kendim takabilirmiyim

Toyota Club Türkiye

kapı fitili
« : Ekim 13, 2016, 15:55:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: kapı fitili
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2016, 17:58:17 »
Buradan alıp kullanan bir arkadaşımız vardı ve çok memnundu orjinal gibi demişti.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '10
  • 261 kere teşekkür etti
  • 168 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2016, 08:52:51 »
O siteden siparişi telefonla mı verdin garip bir site
2010 1,6 corolla
2002 1,6-vvt-i Corolla
2001 1,4 astra-f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2016, 09:46:59 »
O siteden siparişi telefonla mı verdin garip bir site
evet telefonla hesap numaralarını aldım adresimi aldılar hesaplarıuna para yatırdım ürün dün çıkacaktı sabahta kargo bilgileri gelir dedi beklemedeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2016, 22:27:55 »
http://www.gozpakaucuk.com.tr/ burdan kapı fitili sipariş verdim daha elime geçmedi ama nasıldır alan kullanan oldumu kendim takabilirmiyim
Bir kere fiyat bilgisi almak için iletişime geçmiştim ama fırsat olmamıştı almak için. Ürünle ilgili sizin izleniminizden faydalanmak isteriz. Kapı için olandan mı yoksa araç gövdesi için mi sipariş ettiniz ? Şimdiden hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '03
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 15, 2016, 22:22:02 »
tek kapı için yıldızan cıkma aldım hala takamadım ama iyi olmus .bu kapı fitillleri sorun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2016, 12:29:28 »

Sol ön kapı için mi istediniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2016, 13:39:56 »
tek kapı için yıldızan cıkma aldım hala takamadım ama iyi olmus .bu kapı fitillleri sorun
aldım taktırdım ama pek hoşuma gitmedi sanki araç daha fazla ses alır oldu içeri sen nerden aldın hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2016, 19:24:01 »
Banada lazımdı çünkü şöför tarafı gövdedeki fitil, kilitin ordan 15 cm bir bölüm yırtık fakat orjinali pahalı yan sanayiyi ise kimse önermiyor ne yapacaz bizler. Oysa takımı 250 olsa bzde alsak maliyeti nedirki sanki.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • merhaba 1.4 d-4d sedan mm/t
  • Kilometre: 239500
  • Model Yılı: '06
  • 254 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2016, 23:40:27 »
Banada lazımdı çünkü şöför tarafı gövdedeki fitil, kilitin ordan 15 cm bir bölüm yırtık fakat orjinali pahalı yan sanayiyi ise kimse önermiyor ne yapacaz bizler. Oysa takımı 250 olsa bzde alsak maliyeti nedirki sanki.
Muhittin bey merhaba:Yan sanayi hiç bir şeye yaramıyor.Orijinal çıkma bulabilirsiniz,hem uygun fiata olur hemde kafanız rahat olur.Ben 2006 toyotam için2014 yılında istanbulda bir çıkmacıdan bulmuştum.Çıkma parça satan kişinin adı murat gsm.05439293593 isterseniz arayıp sorun varsa zaten o size bilgi veriyor,varsa parasını havale edip bilgi veriyorsunuz parça ertesi gün elinizde kargo size ait.Fiat orijinali ile ortalama yarı yarıya.İyi günler
1993te 87 Renault tx, 1994te 0 Renault Toros binek,1996da 91 skoda formen,1997de 90 renault manacer,(2001-2013 arası maalesef arabasız)nihayet 2013 nisan  Toyota Corolla 2006 1.4 d-4d mmt  182.000 km.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 28, 2016, 23:52:12 »
kapı fitiliniz sağlam yırtık değil sadece ezilmiş ise aşağıdaki akvaryum hortumu olayını tavsiye ederim amlum japon araçları biraz teneke oluyor alman araçlarına göre kapıyı kapattığınızda sesten anlarsınız zaten bu hortumu geçirdikten sonra biraz daha kapıyı kapatırken biraz daha tok bir ses ve yolda giderken gelen rüzgar seslerini kesmiş oluyorsunuz ben uyguladım ilk zamanlar kapılar biraz zor kapanıyor ama 10 gün içerisinde alışıyor. Dikkat etmeniz gereken aldığınız hortumun silikon olması esasında en güzeli küçükken kuş lastiği yaptığımız serumlar %100 silikon ve esnek.

http://rover-afk.blogspot.com.tr/2013/04/kap-fitili-revizyonu.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2016, 20:56:53 »
Benim kapı fitili ne yazıkki yırtık hatta yırtık demeyelim sanki erimiş yırtık olan yer sanırım bu araçların fitilleride sorunlu ankarada sanayide  kazalı bir araçta şöför tarafı darbesizdi, kapıyı açtığımda onunda fitili yırtıktı. Yani var bir olay bu şöför kapılarda. Sanırım başka bir çare bulacaz yeni olmayan bir fitilde sorunlu olur bence çünkü ezilmiştir. Yinede teşekkürler..
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 254 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 29, 2016, 22:34:10 »
Benim kapı fitili ne yazıkki yırtık hatta yırtık demeyelim sanki erimiş yırtık olan yer sanırım bu araçların fitilleride sorunlu ankarada sanayide  kazalı bir araçta şöför tarafı darbesizdi, kapıyı açtığımda onunda fitili yırtıktı. Yani var bir olay bu şöför kapılarda. Sanırım başka bir çare bulacaz yeni olmayan bir fitilde sorunlu olur bence çünkü ezilmiştir. Yinede teşekkürler..
Muhittin bey merhaba:Şoför tarafı fitillerde sıkıntı yok,sıkıntı biz şoförlerde aracımıza binerken (Eğer kilo da varsa :D :D :D )fitile sürtünerek aracımıza giriyoruz bu sürtünmeye fitil ne yapsın en sonunda yıpranıp yırtılıyor.Dikkat ettiyseniz yıpranan kısım benim bahsettiğim yere denk geliyor.
1993te 87 Renault tx, 1994te 0 Renault Toros binek,1996da 91 skoda formen,1997de 90 renault manacer,(2001-2013 arası maalesef arabasız)nihayet 2013 nisan  Toyota Corolla 2006 1.4 d-4d mmt  182.000 km.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 31, 2016, 15:57:17 »
taktırdığım fitiller hoşuma gitmediği için mecbur servisin yolunu ttum 4 kapı + işçilik 1050 tl anlaştım ön kapılar yurt içinde varmış ama arka kapılar yurt dışından gelecekmiş bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 31, 2016, 19:07:50 »
Ne yaptın hocam sen ? Deli para. :) Sıyırıcı fitillerden bahsediyorsanız ben Ufuk abiden sol ön kapi için orijinal almıştım. Tek kapı için sizin verdiginiz rakamın çok daha azını ödemiştim. Ufuk abiden fiyat alın bence.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Kasım 11, 2016, 10:27:49 »
Ne yaptın hocam sen ? Deli para. :) Sıyırıcı fitillerden bahsediyorsanız ben Ufuk abiden sol ön kapi için orijinal almıştım. Tek kapı için sizin verdiginiz rakamın çok daha azını ödemiştim. Ufuk abiden fiyat alın bence.
Sizin bahsettiğiniz sıyırıcı fitil camda takılı olan sanırsam. Biz arabanın kapı değilde gövde tarafında olanlardan bahsediyoruz bu fitil kolay bulunmuyor ve pahalı. Peki bu fitilin ölçülerini bilsek başka marka araçların ona benzeyen daha ucuz ama kaliteli fitillerini kullanamazmıyız. Mesela Reno, opel, skoda vb gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 13, 2016, 19:54:16 »
Sizin bahsettiğiniz sıyırıcı fitil camda takılı olan sanırsam. Biz arabanın kapı değilde gövde tarafında olanlardan bahsediyoruz bu fitil kolay bulunmuyor ve pahalı. Peki bu fitilin ölçülerini bilsek başka marka araçların ona benzeyen daha ucuz ama kaliteli fitillerini kullanamazmıyız. Mesela Reno, opel, skoda vb gibi.
uymadı hocam toyotanınki başka birşey orjinal olmayanı aldım taktırdım güzel fakat içeri çok ses almaya başladı mecbur servisin yolunu tuttum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 254 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Kasım 13, 2016, 23:09:43 »
uymadı hocam toyotanınki başka birşey orjinal olmayanı aldım taktırdım güzel fakat içeri çok ses almaya başladı mecbur servisin yolunu tuttum
Onur bey merhaba:Yüksel beyin dediği gibi Tem oto Ufuk beyden fiat alsaydınız belki daha ucuza temin edebilirdiniz.Yan sanayii alanlar hiç memnun değil.İyi günler.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Kasım 14, 2016, 22:08:32 »
Onur bey siz 4 kapı demişsiniz acaba sadece gövdelermi yoksa kapılarmı 1050 TL. Ayrıca bu fitil bizde pahalı yapacak bişey yok yanlız yurtdışından getirtebilirsek belki ucuza alırız. Youtube de bir videoda aynı bizimkilerin yırtıldığı yerden yırtılan bir toyotada, elin yabancısı hem şöför kapısı fitilini hemde şöför tarafı gövde fitilini takım olarak değiştirdi. Eminim yüzde 90 faydası olmuştur. Ebayda yada alibabada belki vardır.

https://www.youtube.com/watch?v=h6OdCYNlCFs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Alırsan Toyota Olursun Paşa :)
  • Kilometre: 199000
  • 10 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 26, 2016, 10:39:42 »
arkadaşlar ben arabayı aldığımda kapı fitillerim bitikmiş ve deli bir yağmurda aracımdan bir kova su boşallttım o gün tam bir rezillik çektim diyebilirim tüm döşemeler battı ümraniyede rastgele güven sanayi stesinde kastamonulu bir usta var zaten fitil satan adamda tam yan yana dükkanları oto döşemeci sağolsun yan sanayi daha doğrusu orjinal olmayan bir fitili 170 liraya aldım batık döşemeleri de söktürüp yeniledim bana 450 liraya mal oldu sadece kapı fitilindeki üçgen kenar yok orjinalde üçgen kenar var şimdi çok yağmurlarda bile hiç su almadı aracım memnun kaldım ümraniye sanayi oto döşemeci güven sanayi sitesi kamil usta saygılar