Gönderen Konu: kapı fitili  (Okunma sayısı 7023 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Ynt: kapı fitili
« Yanıtla #20 : Aralık 01, 2016, 15:33:01 »
arkadaşlar ben arabayı aldığımda kapı fitillerim bitikmiş ve deli bir yağmurda aracımdan bir kova su boşallttım o gün tam bir rezillik çektim diyebilirim tüm döşemeler battı ümraniyede rastgele güven sanayi stesinde kastamonulu bir usta var zaten fitil satan adamda tam yan yana dükkanları oto döşemeci sağolsun yan sanayi daha doğrusu orjinal olmayan bir fitili 170 liraya aldım batık döşemeleri de söktürüp yeniledim bana 450 liraya mal oldu sadece kapı fitilindeki üçgen kenar yok orjinalde üçgen kenar var şimdi çok yağmurlarda bile hiç su almadı aracım memnun kaldım ümraniye sanayi oto döşemeci güven sanayi sitesi kamil usta saygılar

Sanırım o üçgen kızım kapı aralıklarına su veya kar girmesini önlüyor yoksa dediğiniz gibi bir artısı yok yeterki fitil tam oturup yumuşaklığıda yeterli olsun. Bu fitilleri bir bayi getirtse çok kişi değiştirir yeterki servisin dediği fiyatın üçte biri olsun sonuçta kautçuk bir parça yazık verilen paraya.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 01, 2016, 15:33:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '03
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 23, 2018, 19:40:21 »
Bu kapı fitilleri maalesef sorun özellikle şoför kapısı için söylüyorum bunları Toyota yan sanayi firmalarına yaptırdığı için bu şekilde bizim modellerde bir sıkıntı var Ben de Yıldız sanayiden çıkma alıp taktırdım fakat orijinal fiyatını sordum da 400 TL gibi bir şey söylemişler de 2 sene önce