0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaklaşık 2 ay önce aldık araba dış görünüşü olsun iş görünüşü olsun çok güzel , konforlu , ergonomik , yukardakı yorumlarda soylenıldıgı gıbı koltuklar olsun dıreksıyon olsun çok konforlu , evet ufak tefek görüş problemi yaşıyorum ama arabaya biniyoruz sonuçta normaldir diye düşünüyorum.performans konusuna gelince 1.6 motor 132 beygir kullanılmış araba biraz ağır olduğu için kasayı taşır mı taşımaz mı gibi ufak tefek endişelerimiz oldu ama taki arabayı alıp binene kadar ilk kalkışta 1.viteste biraz ağır kalıyor yüksek devirlerde kulanmak gerekiyor ama performansına diyecek hiç bir söz yok . güvenlik açısından yol tutuşu olsun duruş mesefasi olsun çok kısa . yakıta gelincede .25 kuruş ile 0.35 kuruş arasında kullanıma göre fark ediyo . KISACASI SINIFIN EN İYİSİ DEMEK İÇİN TEREDDÜT ETMİYORUM ..!
merhabaarabanın Türkiyede üretildiği yazılmış.Hayır İNGİLTERE de üretilip gemi ile gebzeye, oradan da bayiilere dağıtılıyor.09.09.2009 tarihinde trafiğe çıktımeylül -ekim-kasım-aralık 4 ayı aşkın süredir ağırlıklı şehir içi kullanıyorumaylık ortalama 600 km şehir içi - 1 depo civarında /150-160 TL, 50-55 Lt civarında yakıt kullanıyorumGösterge de 8-8,4 Ltkm arasında değer gösteriyor.Rahatlık konfor konusunda rahatsızlık duymadım. çok memnunum.Önceki arabam da Toyota Corolla idi. Onunla kıyaslayabiliyorum. özellikle uzun yolda büyük keyif veriyor. Çünkü aracın sürat yaptığını bile hissetmiyorsun. 140- 150 civarında ortalama giderken bile sanki 80-100 ile gider gibisin.Kasanın büyüklüğü ve ağırlığı süratin görünmesini engelliyorTek sıkıntı hem ön - arka kasa tipi hem de yan direkler nedeniyle görüş alanını biraz zorluyor.Ne kadar alışsak ta daha itidalli, dikkatli ve kontrollu davranmak zorunluluğu hissediyoruz.tüm araç sahiplerinin trafikte daha dikkatli,kazasız, sağlıklı olmaları dileklerimle
Hayırlı olsun , bende çok düşünmüştüm siyah mı alayım , beyaz mı diye siyaha karar kılmıştım , fakat beyaz da çok yakışıyor. Benim aracım İzmir trafiğinde 0.25 yakıyor, 150 TL'lik yakıtla 600 km gidiyorum yaklaşık , sanırım devirli kullanıyorsunuz. Araca xenon mu taktırdınız resimde öyle gözüküyor ?----İç döşemeleri kalitesiz denmiş, bunu ilk defa duydum bende iç malzeme çok kaliteli kullanılmış , 4-5-6 . viteste ayrıca içeri hiç ses almıyor. Ayrıca Türkiye'de üretilmiyor yeni avensis , İngiltere'den gemiyle geliyor(ithal ediliyor), Avrupa için üretilmiş bir araç ( direksiyon bile bu yüzden büyük ).
Hocam , sadece kısa farlara taktılar değil mi ? philips marka , 350 TL fiyat ? bende düşünüyorum , ayrıntılı resim paylaşırsanız xenon larla sevinirim
Hayırlı olsun Mehmet Kemal Bey. Konu bütünlüğünün kaybolmaması açısından modifiye bölümü altında ayrı bir konu açabilir misiniz?
Merhaba. Yeni Avensis çok düşük hızlarda özellikle kalkış yaparken içeriye şanzıman, diferansiyel (hangisi ise artık) seslerini almakta, bana mı öyle geliyor yoksa aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba.