0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tesekkur ederim araca montaj sirasinda once c sonra b tipi nozul takildi mintajdan sonra arac nerdeyse gitmiyordu. Buji dendi gittim denso buji taktirdim ayar filan yaptilar. yol ayari yapilmadi otomatik kalibrasyon yapildi. Soylememe ragmen obd otomatik ayarliyor dendi. Ellle ayarlarken biraz duzeldi ama hala rolantide gaza basinca isteksiz
C takılı iken aşırı silkeleme yapıyordu.b takinca biraz düzeldi . Ama araç duzde kalkarken bile 2 kere gaz vermek gwrekiyor
Yazılımı Baz almayın Nozzle ölçüsü konusunda
Hocam 2004 model chevrolet rezzo ecotec yazıyor motor kapağında 105 hp 1.600cc. Kod bilmiyorum malesef. Bu motor acaba ikiz yanma odalı olan mıdır??
2 gun once lovato obd kit taktirdim aracim avensis 2011 1.6 rolantide gaza basinca sanki gazi kesiyor. Neden yapabilir acaba ayarmi yoksa montajdami sikinti vardir
fotograf eklemeye calıstım ama nekadar oldu bilmyorum
Regülatörün üstünden giren bir boru mu var? Son resimde görünen, regülatörün üstüne giren bir boru yada kablo var sanki. Regülatör değişik geldi. Yada ben başka birşey gördüm.Bu arada maşallah görsel olarak gayet düzgün ve temiz işçilik yapmışlar gibi.
İlker bey size bir şey danışacaktım sorunum aracın bakımdan sonra yakıt sarfiyatı oldukça arttı(2011 avensis) yaklasık 2,000 km kullandım ama durum hala aynı bugün bakım yaptırdığı ustaya gittim cihazla baktı 3 tane hatadan bahsetti bi tanesini hatırlıyorum sadece "ısı sensörü" demişti hataları silip yolladı ve LPG ayarına baktır ondan çok yakıyordur dedi ..cidden bakıma kadar aracın yakıt durumu çok iyiydi daha iyi olması lazımken baya artış var sizce bunun sebebi nedir ? not:muayyene için tankın üzerindeki ufak vida gibi bir şeyle oynamışlardı bununla alakası olabilir mi ? not 2:araç 87.000 de bujileri hiç değişmedi saygılar ...
Kaç bin km dir lpg takılı araçta. Ona göre buji hakkında kesin bilgi olabilir. Benim 25 binde lpg takılmış şu an 72 binde ben de buji değişimi yapmadım daha
70.000 kmdir LPG ile kullanılıyor araç son bakıma gittiğim ustada gerek yok dedi ama 90,000 e yaklaştı tamam ustadan iyi bilecek hali yok ama gerek artık var gibi geliyor
aslında kmse bilmiyor söküp bakınca anlaşılır.örneğin iyi bir lpg ayarı ile 100 bin yapmış buji ileyüzde 15 fakir çalışan 100 bin km yapmış aracın bujisi bence aynı değildir.şeytan beni de gıdıklıyor aslında sorun yok ama yazın 74 bin falan olur ufuk abiden alıp kendim değiştirebilirim belki
ben direkt o gıdıklamaya tepki vermeyi düşünüyorum aslında ama bakalım şu ayar işlerinden ne çıkar
Sen mi tepki vereceksin ELM diyorum susuyorum anladın sen