Gönderen Konu: Elektronik Sigara Hakkında  (Okunma sayısı 11954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: Elektronik Sigara Hakkında
« Yanıtla #40 : Aralık 24, 2016, 13:29:33 »
Bende almayı düşünüyorum bir çok kişide var ama hepsi nargile gibi kullanıyor devasal duman çıkarıyor  bırakabilceğimi düşünüyorum siz hangi ürünü kullanıyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O gösteri yıldızı tipli modeller yüzünden adı çıkıyor, görüntü için tecrübesizce mekanik mod, kalitesiz pil kullanıp patlıyor vs.

Bu alet bana hiç yapamayacağımı düşündüğüm şeyi yapmamda yardımcı olduğu için benim için bir hobi halini aldı, bir çok cihaza sahip oldum ancak içlerinde mod (pillerin takıldığı ve ayar yapılan kısım) olarak Wismec 2/3 hoşuma gitti, hazır bobin (coil) kullanan atomizer (tank) olarak Aspire Nautilus X modeli, kendi telini sarıp pamuklama yaptığın atomizer (tank) olarak da Taifun GT3 modeli severek kullandığım cihazlar.

Bunun dışında bu önerdiğim cihazlar fiyat olarak biraz üst seviyedeki cihazlar, sigarayı bırakmak için gidip kara borsa piyasasında milyarlar dökmenin alemi yok, başlangıç için Eleaf markasının I Just S modeli ECML (Mouth To Lung Coil) coil ile kullanılabilir, daha da bir çok alternatif mevcut Okan.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 24, 2016, 13:29:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 24, 2016, 13:35:12 »
O gösteri yıldızı tipli modeller yüzünden adı çıkıyor, görüntü için tecrübesizce mekanik mod, kalitesiz pil kullanıp patlıyor vs.

Bu alet bana hiç yapamayacağımı düşündüğüm şeyi yapmamda yardımcı olduğu için benim için bir hobi halini aldı, bir çok cihaza sahip oldum ancak içlerinde mod (pillerin takıldığı ve ayar yapılan kısım) olarak Wismec 2/3 hoşuma gitti, hazır bobin (coil) kullanan atomizer (tank) olarak Aspire Nautilus X modeli, kendi telini sarıp pamuklama yaptığın atomizer (tank) olarak da Taifun GT3 modeli severek kullandığım cihazlar.

Bunun dışında bu önerdiğim cihazlar fiyat olarak biraz üst seviyedeki cihazlar, sigarayı bırakmak için gidip kara borsa piyasasında milyarlar dökmenin alemi yok, başlangıç için Eleaf markasının I Just S modeli ECML (Mouth To Lung Coil) coil ile kullanılabilir, daha da bir çok alternatif mevcut Okan.
Piyasada çok daha ucuz ürünler var herhalde bunlar kaliteli değil sizin söylediğiniz modelleri inceliyorum bu ürünlerin belli bir kullanım süresi yok sanırım sadece likit bitince likitini değiştiriyoruz

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #42 : Aralık 24, 2016, 13:47:43 »
Piyasada çok daha ucuz ürünler var herhalde bunlar kaliteli değil sizin söylediğiniz modelleri inceliyorum bu ürünlerin belli bir kullanım süresi yok sanırım sadece likit bitince likitini değiştiriyoruz

Her üründe olduğu gibi "çok ucuzu" anladığınız üzere uzun ömürlü olmuyor, bazı cihazlarında kronik sorunları olabiliyor (mesela I Just S'in ateşleme düğmesi belli bir süre sonra bozulabiliyor), ayrıca hazır coil cihazlarda kullanıma göre coili değiştirme süresi de sağlık açısından önemlidir, keza sürekli ıslanan ve ısınan pamuk içeriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '10
  • 261 kere teşekkür etti
  • 168 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 24, 2016, 14:35:05 »
Her üründe olduğu gibi "çok ucuzu" anladığınız üzere uzun ömürlü olmuyor, bazı cihazlarında kronik sorunları olabiliyor (mesela I Just S'in ateşleme düğmesi belli bir süre sonra bozulabiliyor), ayrıca hazır coil cihazlarda kullanıma göre coili değiştirme süresi de sağlık açısından önemlidir, keza sürekli ıslanan ve ısınan pamuk içeriyor.

Attığım mesajlarda sürekli sormak istedim ama aklına getiririm diye soramamıştım.Gerçekten sevindiri Allah yardımcınız olsun.
2010 1,6 corolla
2002 1,6-vvt-i Corolla
2001 1,4 astra-f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 14 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 17, 2017, 10:40:07 »
Kaliteli likit üreten-satan referans verebileceğiniz adres var mıdır arkadaşlar.
2007 AURİS 1.6 MANUEL, 2013 AURİS 1.4 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 OTOMATİK, 2012 AURİS 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA OTOMATİK.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 36
  • Model Yılı: '16
  • 12 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 17, 2017, 11:16:28 »
merhaba Kadıköyde "One Hit Wonder" marka likit alabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #46 : Şubat 17, 2017, 11:39:29 »
Kaliteli likit üreten-satan referans verebileceğiniz adres var mıdır arkadaşlar.

Ülkemizde üretilen "evyap" ürünlerinin neredeyse tamamını denedim, hiç biri gerçek bir premium likit kalitesini yakalayamıyor, içlerinde nispeten başarılı olanlar var (Efkar, Assos v.b) ama yine de bir Halo, Cosmic Fog, OHW değiller.

Bu arada Premium Likit satın alacaksanız dolum yapılan şekilde değil, orijinal ambalajında alın ve unutmayın premium likitlerin üzerinde genellikle üretim ve son kullanım tarihleri bulunur, üretim ve son kullanım tarihi yoksa bile "scratch and check label", yani orijinallik kontrol etiketi bulunur, zira piyasada bir çok sahte premium likit mevcut, paranız ve sağlığınız çöp olmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Mahir Ünlü
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 280000
  • Model Yılı: '05
  • 95 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Eylül 09, 2020, 02:40:55 »
Bırakmayı gerçekten isteseydiniz bırakırdınız. 44 Yıllık arkadaşımla bir vedalaştım. 1,5 yıl oldu daha konuşmuyorum.  Nasıl oldu, kendim bile inanamıyorum. Çevremdekiler iyice şaşırmış durumda. Bugün aile hekimine uğradım. Doktor kardeşim de şaşırdı.
Otomobil uçar gider
Ömrüm gibi geçer gider

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 09, 2020, 09:13:38 »
Bırakmayı gerçekten isteseydiniz bırakırdınız. 44 Yıllık arkadaşımla bir vedalaştım. 1,5 yıl oldu daha konuşmuyorum.  Nasıl oldu, kendim bile inanamıyorum. Çevremdekiler iyice şaşırmış durumda. Bugün aile hekimine uğradım. Doktor kardeşim de şaşırdı.
Tebrik ederim  :alkis: :alkis: :alkis:
Aman dikkat edin sigara illeti kanserden daha tehlikelidir sinsi ilerler vücutta bütün hücrelere nüfuz eder bıraktıktan 15 yıl sonra bile canınız ister bide metobolizma da değişiklikler olur asabiyet artar,sakın içenlerin yanında dahi durmayın vücutta o kadar birikinti oluşuyorki atılması uzun yıllar sürüyor bol bol egzersiz yapın ve doğal membaa suyu tüketin arıtma sular bu konuda daha kötü yapıyor,bu dönemde eskisine nazaran daha sağlıklı beslenmeniz gerekli çünkü vücut sigarada bulduğu takviyeyi yiyeceklerden tamamlamalı (biraz komik gelebilir ama vucut sigaradan takviye yapıyor sigara içen insanların tansiyonu farklıdır) sık sık tansiyon ölçümü yapın ve her günü kayıt edin aynı saatte olmasına dikkat edin,son olarak vücudu temizlemek için buğday çimi öneririm müthiş bir antioksidan ve mineral deposu,topraktaki 114 elementin 95 ni üzerinde barındırır yetiştirmesi çok kolaydır 1 haftada biçilecek konuma gelir şuanda bende evde yatiştirdim.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #49 : Eylül 09, 2020, 12:20:47 »

Gerçekten tebrik ederim sizi, dediğiniz gibi olay psikolojide bitiyor ama fizyolojik alışkanlık olarak seviyorum bu mereti :) umarım bende sizin göstermiş olduğunuz dirayeti gösterir ve tamamen kurtulurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1364 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Eylül 09, 2020, 13:04:05 »
Sigara önemsenmeyecek zararı olduğu düşünülen madde,ancak uyuşturucu illetinin ilk basamağını oluşturuyor,vazgeçilmesi zor deniliyor ama isteyen başarıyor,özellikle erkeklerde mesane kanserinin ana sebebi,çünkü 4000 adet kimyasal barındırdığı ifade ediliyor.Sigara bütün kötülüklerin babası.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #51 : Eylül 09, 2020, 14:23:30 »
Sigara bütün kötülüklerin babası.

Akol için anası diyorlardı, "Babası kim bunun?" diyordum :D

Şaka bir yana, bilgi için teşekkürler Tokay bey, ek olarak gündeme dair bir ekleme yapayım, İngiltere sağlık bakanlığının yaptığı bir araştırmaya göre sigaranin akciğerler üzerinde yarattığı etki sebebi ile virüs tutunması kolaylaşıyor ve virüsün akciğer üzerindeki etkileri %400'e varan oranda artabiliyormuş, virüsün metabolizmada etkin olduğu dönemde kullanılan sigara ise semptomların etkisinin 10 kat daha uzun sürebilmesine neden olmaktaymış  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Eylül 09, 2020, 17:12:33 »
                       SİGARANIN FAYDALARI

*Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır.

*Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür.

*Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar.

*Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir.

*Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir.

*İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur.

*Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur.

*Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.