0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende almayı düşünüyorum bir çok kişide var ama hepsi nargile gibi kullanıyor devasal duman çıkarıyor bırakabilceğimi düşünüyorum siz hangi ürünü kullanıyorsunuzTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O gösteri yıldızı tipli modeller yüzünden adı çıkıyor, görüntü için tecrübesizce mekanik mod, kalitesiz pil kullanıp patlıyor vs.Bu alet bana hiç yapamayacağımı düşündüğüm şeyi yapmamda yardımcı olduğu için benim için bir hobi halini aldı, bir çok cihaza sahip oldum ancak içlerinde mod (pillerin takıldığı ve ayar yapılan kısım) olarak Wismec 2/3 hoşuma gitti, hazır bobin (coil) kullanan atomizer (tank) olarak Aspire Nautilus X modeli, kendi telini sarıp pamuklama yaptığın atomizer (tank) olarak da Taifun GT3 modeli severek kullandığım cihazlar.Bunun dışında bu önerdiğim cihazlar fiyat olarak biraz üst seviyedeki cihazlar, sigarayı bırakmak için gidip kara borsa piyasasında milyarlar dökmenin alemi yok, başlangıç için Eleaf markasının I Just S modeli ECML (Mouth To Lung Coil) coil ile kullanılabilir, daha da bir çok alternatif mevcut Okan.
Piyasada çok daha ucuz ürünler var herhalde bunlar kaliteli değil sizin söylediğiniz modelleri inceliyorum bu ürünlerin belli bir kullanım süresi yok sanırım sadece likit bitince likitini değiştiriyoruz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her üründe olduğu gibi "çok ucuzu" anladığınız üzere uzun ömürlü olmuyor, bazı cihazlarında kronik sorunları olabiliyor (mesela I Just S'in ateşleme düğmesi belli bir süre sonra bozulabiliyor), ayrıca hazır coil cihazlarda kullanıma göre coili değiştirme süresi de sağlık açısından önemlidir, keza sürekli ıslanan ve ısınan pamuk içeriyor.
Kaliteli likit üreten-satan referans verebileceğiniz adres var mıdır arkadaşlar.
Bırakmayı gerçekten isteseydiniz bırakırdınız. 44 Yıllık arkadaşımla bir vedalaştım. 1,5 yıl oldu daha konuşmuyorum. Nasıl oldu, kendim bile inanamıyorum. Çevremdekiler iyice şaşırmış durumda. Bugün aile hekimine uğradım. Doktor kardeşim de şaşırdı.
Sigara bütün kötülüklerin babası.