Gönderen Konu: Elektronik Sigara Hakkında  (Okunma sayısı 11953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
Ynt: Elektronik Sigara Hakkında
« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2016, 11:58:39 »
Hastanelerden profesyonel destek alın ilk etapta. Olmadı bitkisel ürünler var. Onu çiğneyip sigara içince ağız tadını bozan ürünler.
Elektronik sigara ile sigara bırakıldığını açıkçası duymadım görmedim. Çevremde heves edip alan çok vardı babam dahil.
Yine inanç meselesi saygı duyarım ama bol bol dua edin. Olay beyinde bitecekse o beynin manevi desteğe de ihtiyacı var.
  Babamı küçükten beri öksürürken gördüğümden midir nedir hiç heves etmedim. Yaş 29 oldu çok şükür hiç başlamadım. İnşallah bırakmak isteyen herkese Allah yardım eder.
Kolay gelsin.

AMAN HAA SAKIN OLAKİ BİTKİSEL ÜRÜNLER DENEYİM DEMEYİN SAKIN ARKADAŞLAR SAKIN DİYORUM VE BÜYÜK HARFLERLE KOCAMAN YAZIYORUM BAĞIRA BAĞIRA  :kötü: :kötü: :kötü:

Bitkisek İlaç adı altından satılan ürünlerin %98'i sahte veya içlerinde Sibutramin veya benzer zehirli ve zararlı kimyasalların konulduğu haplar satılıyor.(PANAX v.b)

Champix v.b reçete ile satılan ilaçlarda ise herkes kafasına göre kullanmaması gerekiyor.
Sağlık bakanlığının Sigarayı bıraktırma hattı var biliyorsunuz.Burayı aradığınızda sizden bir çok bilgi alıyorlar.
2-3 gün sonra telefonunuzu bilmediğiniz numaralar aramaya başlıyor.
Elektronik Sigara kullanmayı düşünürmüsünüz?Ürünlerimiz Avrupa Birliği Sertifikalı falan filan... :kötü: :kötü:

Ben size burda günlerce saatlerce anlatırım bu işin içini dışını,bitkisel yönlerini...ne zamanım var o kadar takılmaya ne de yazmaya.
Ancak şartlar uygun olursa bir gün buluşmaların birinde denk gelirsek o zaman size 1 saat içinde kaba taslak anlatırım bazı şeyleri.

ÖNERİM ŞU OLACAKTIR-->Her sabah ve her akşam 1 kupa büyüklüğünde TARÇIN + KARANFİL ÇAYI tüketin.(6 ay düzenli tüketin bunu)
                                -->Marka olarak tavsiyem DOĞADAN markası olacaktır.Çünkü firmanın çay testlerini Yüksek Lisans yaptığım Yeditepe Üni.Eczacılık Fakültesi Fitoterapi ABD. Farmakognozi lab.da kendim test etmiştim.Ürünler bire bir güvenilir ve düzgün ürünler.(Lipton veya doğuş demiyorum bakın.)

Başkada yorum yaptırmayın bana lütfen  :DUR: :DUR:
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2016, 11:58:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 29, 2016, 12:10:25 »
Gönül isterki kimse içmesin İnşallah bu illetten kısa zamanda kurtulursunuz Ufuk bey. Annem ben ilkokul çağlarında içerdi bıraktı babam resmen yiyordu günde 3 paket civarı ne yaptıysakta bırakmadı abimin çocuğu olunca onun üzerine düştü içerken dede o pis diye sigarayı ağzından alıp atıyordu. Bıraktı 10 yıla yakın  bi zaman içmedi,tekrar başladı kızdığımı anladı kilo alıyom diye içiyorum dedi. Konya'da bi kaç doktora gitti bayan doktordan iyi fırça yedi ondan sonra terketti. Bana bunu içme benden ne istersen iste derdi şükür tek tük haricinde içmedim ve içmiyorum. Birden bırakmak zordur babamdan biliyorum insan asabileşiyor ağızda yara çıkıyor kilo alınıyor. Ha gayret Allah'ın izniyle olacak bu iş Ufuk bey ve diğer arkadaşlar  :saygi:

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2016, 12:13:40
Adam haklı beyler dağılın  :lol:

Bırakıyorum ulen, ama şu son paketimdeki sigaralar bi bitsin öyle ziyan olmasın  :islik:
Lütfen içmeyin öyle diyenler eve yada arabaya bırakıyor sigarayı  -_-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '08
  • 22 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 29, 2016, 12:15:28 »
Ufuk bey,
yaklaşık 3,5 - 4 yıl kadar önce bende bu elektoronik sigaraya başladım ve elektronik sigaraya başladıktan sonra normal sigara içmedim. ara sıra normal sigara denemelerim oldu ancak keyif alamadım. bu süreç yaklaşık 6 ay kadar devam etti. 6 ayın sonunda likitlerin ve sigaranın artık keyif vermemesi, dumanın yeterli gelmemesi, sarjın çabuk bitmesi v.b olumsuzluklar üzerine komple sigarayı bırakmış oldum. 1.5 yıl kadar hiç sigara içmedim ama sonunda kilomun fazlalaşması nedeniyle yeniden başladım. 6 ay öncede hiçbir şey kullanmadan bıraktım. (ara sıra tek tük içmelerim olabiliyor). eğer ki sigarayı gerçekten bırakmayı istiyorsanız elektronik sigaranın bu süreçte size yardımcı olacağını ve sürecin sonunda kurtulabileceğinize inanıyorum. yeter ki istemekten vazgeçmeyin. Allah yardımcınız olur inşallah.
KoRKTuKÇa TuTSaK, üMiT eTTiKÇe öZGüRSüNüZ
            2008 Toyota Corolla Elegant 1.6

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49954.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 29, 2016, 12:25:04 »
Baltalimanı Metin Sabancı hastanesinde sigara bırakma polikliniği var Ufuk. Şimdi senin için baktığımda 06/09 tarihinde en yakın randevu var. Randevu alıp bir git bakalım ne olacak. Tavsiyemdir
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 29, 2016, 12:59:52 »
Ya Ufuk bak,  ben bu champix denen ilacı kullandım,  kullanımı çok ciddi bir ilaç şükür ki bende ters etki yapmadı. Çok ciddi uyarıları var bu ilacı kullanmada.  Neyse kullandım 2-3 ay bıraktım ama başladım tekrar ve ne yazık ki eskiden kalkar kalkmaz sigara istemeyen ben daha beter oldum.  İçmeyen anlayamaz bizleri, bizi biz tanırız  :tamam:
Elektronik sigara deneyimi geçirdim, o zamanlar legaldi sonra yasaklandı falan.  O da bir etki yapmadı.

Dün yazmıştım arkadaşım var bu işin piri diye,  o kendi imal ediyor likiti falan yurtdışı getirip kimya mühendisi.  Ama gördüğüm kadarıyla arkadaş sanki bu elektronik sigara tiryakisi olmuş  :rofl: bir tiryakilikten bir başka tiryakiliğe geçmeyelim.  Zaten kullandığı şey eskisi gibi sigara ya da püroya falan da benzemiyor,  kocaman sandık gibi birşey.  Demir falan değişik,  bu sektör de baya gelişmiş. 
Neyse bak geçen yazdım dalgaya aldın,  okumacı üflemeci bir adam değil bu Balıkesir deki amca,  ben görmedim arkadaş ciddi tiryaki idi.  Amca biyoenerjici gibi birşey, telkin meselesi belkide ama arkadaş sigarayı bıraktı Şırnak'a öğretmen olarak tayini çıktı dedim orada kesin başlar,  yahu adam hala daha içmiyor.  Niyetin olursa eğer o amcanın numarasını adresini falan alayım arkadaştan. Benimde niyetim var bu aralar bakalım
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 29, 2016, 13:53:57 »
@Bekir Uğur  YAVUZCAN (29160)  abi, bilgilendirme için teşekkür ederim, tamda düşündüğüm ve öğrendiğim gibiymiş :)

Ha gayret Allah'ın izniyle olacak bu iş Ufuk bey ve diğer arkadaşlar  :saygi:

İnşallah Yaşar bey, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ufuk bey,
yaklaşık 3,5 - 4 yıl kadar önce bende bu elektoronik sigaraya başladım ve elektronik sigaraya başladıktan sonra normal sigara içmedim. ara sıra normal sigara denemelerim oldu ancak keyif alamadım. bu süreç yaklaşık 6 ay kadar devam etti. 6 ayın sonunda likitlerin ve sigaranın artık keyif vermemesi, dumanın yeterli gelmemesi, sarjın çabuk bitmesi v.b olumsuzluklar üzerine komple sigarayı bırakmış oldum. 1.5 yıl kadar hiç sigara içmedim ama sonunda kilomun fazlalaşması nedeniyle yeniden başladım. 6 ay öncede hiçbir şey kullanmadan bıraktım. (ara sıra tek tük içmelerim olabiliyor). eğer ki sigarayı gerçekten bırakmayı istiyorsanız elektronik sigaranın bu süreçte size yardımcı olacağını ve sürecin sonunda kurtulabileceğinize inanıyorum. yeter ki istemekten vazgeçmeyin. Allah yardımcınız olur inşallah.

Gökhan bey sizin gibi bir çok örneği ile karşılaştığım için bende Elektronik Sigara ile tütün illetinden kurtulmaya karar verdim. Kilo alma konusunu çok dert etmiyorum (zaten pek zayıf sayılmam) zira 2010 senesinde sıkı bir spor programı ile 50 günde yaklaşık 20 kilo verdim :) üstelik yemek düzenimi (düzen diyebilirseniz) hiç bozmadan.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah kullanan herkes bir gün bu illetten kurtulur.

Baltalimanı Metin Sabancı hastanesinde sigara bırakma polikliniği var Ufuk. Şimdi senin için baktığımda 06/09 tarihinde en yakın randevu var. Randevu alıp bir git bakalım ne olacak. Tavsiyemdir

O polikliniklere falan vs. inanmıyorum abi açıkçası, tenzih ederek yazıyorum ama "doktor" artık şifahane için çalışmıyor, ilaç şirketlerine çalışıyor :)

Ya Ufuk bak,  ben bu champix denen ilacı kullandım,  kullanımı çok ciddi bir ilaç şükür ki bende ters etki yapmadı. Çok ciddi uyarıları var bu ilacı kullanmada.  Neyse kullandım 2-3 ay bıraktım ama başladım tekrar ve ne yazık ki eskiden kalkar kalkmaz sigara istemeyen ben daha beter oldum.  İçmeyen anlayamaz bizleri, bizi biz tanırız  :tamam:
Elektronik sigara deneyimi geçirdim, o zamanlar legaldi sonra yasaklandı falan.  O da bir etki yapmadı.

Dün yazmıştım arkadaşım var bu işin piri diye,  o kendi imal ediyor likiti falan yurtdışı getirip kimya mühendisi.  Ama gördüğüm kadarıyla arkadaş sanki bu elektronik sigara tiryakisi olmuş  :rofl: bir tiryakilikten bir başka tiryakiliğe geçmeyelim.  Zaten kullandığı şey eskisi gibi sigara ya da püroya falan da benzemiyor,  kocaman sandık gibi birşey.  Demir falan değişik,  bu sektör de baya gelişmiş. 
Neyse bak geçen yazdım dalgaya aldın,  okumacı üflemeci bir adam değil bu Balıkesir deki amca,  ben görmedim arkadaş ciddi tiryaki idi.  Amca biyoenerjici gibi birşey, telkin meselesi belkide ama arkadaş sigarayı bıraktı Şırnak'a öğretmen olarak tayini çıktı dedim orada kesin başlar,  yahu adam hala daha içmiyor.  Niyetin olursa eğer o amcanın numarasını adresini falan alayım arkadaştan. Benimde niyetim var bu aralar bakalım

Murat abi ben ilaca karşıyım :D doğru ürün ve şekil ile kullanıldığında elektronik sigaranın zararı tütün ürünlerinin yanında sıfıra yakın, işin piri arkadaş zaten kimya mühendisiymiş, adam bile bile alışkanlık yapmayan bir şey ile kendini öldürür mü? :)

Tiryakilik demişken, bu elektronik sigarada alışkanlık yapabiliyor, çıkardığı buhar, alınan esans vs. güzel geliyor insana ama herhangi bir alerjik durum yoksa vücuda yan etkisi sıfır. İşin piri arkadaşın muhtemelen TC Mod ve RBA atomizer kullanıyordur abi, elde cüzdan gibi aletler ama işin keyif konusunda hakkını veren cihazlarda onlar, aromayı tam vermesi vs. konusunda basit kitler ile karşılaştırılamaz aletler. E tabi teknoloji de gelişti, piller eskisi gibi değil, ciddi kullanıcılar bilinçleniyor vs.

Şu işin piri arkadaşın ile tanışmak isterdim doğrusu abi, likiti kendim yapabilmek için biraz tüyo verse fena olmaz, zira bu piyasada bilgi paylaşımı devlet sırrından beter çünkü her öğrenen işi ticarete dökmüş :kötü:

Dalgaya almadım abi ya, "okşama" nedir abi? Beni yanlış anlama lütfen, belki arkadaşın üzerinde sonuç vermiş olabilir, düşüncen için de çok ama çok teşekkür ederim ama ben inanmıyorum o telkin veren bioenerji vs. uzmanlarına.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 29, 2016, 14:11:13 »
@Ufuk Sönmez (16363) Değerli Dostum;
Değerli büyüklerimizde konudan bahsetmiş zaten, kendin yapmaya kalktığında kullanacağın ürünlerin kalitesi ve gerçekçiliği çok önemli.
Bu ürün işe yarasa idi patlama yapardı zaten. Sağlık bakanlığı aynı tansiyon cihazı gibi raporla dağıtırdı emin ol.
Bak ne güzel 5 koca gün, 120 saat, 7200 dakika, 432... saniye!
Mükemmel değil mi?
Ne eloktroniği! Sen gel şanzıman difransiyel anlat abi! Baskı balata anlat! Motor anlat! Boş ver. zaten 5 koca gün bitmiş. 6. günü beraber yapalım :)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 30, 2016, 09:53:11 »
Çok önemli bir konu. Işin bilgi tarafı da çok geniş, dallı, budaklı. Kimyasal ve fiziksel bağımlılık yanında,  teknoloji, sağlık vs içeriyor.
Dumansız Tct buluşması lazım.
Cihaz pilini görmedim, bakmak lazım. Diğer yandan klasik tipte ısı oluşuyor, ürünün bitimine yakın dudak da bundan daha çok etkileniyor.
Cihaz ısısı, elektromanyetik dalgaları da önemli.
Patlıcan tüketimini de araştır bence Ufuk.
Sigarayı bırakmak çok kolay, önemli olan tekrar başlamamak.1-2 atak atlatılırsa önemli yol alınır.
En önemli yardımcı ise çevre.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '10
  • 261 kere teşekkür etti
  • 168 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 31, 2016, 11:02:56 »
Sizinle bırakmaya çalışan biri var mı Ufuk Bey? Önemli bir durum çünkü,ben arkadaşım olmasa hayatta bırakamazdım mesela. İlk 10 günü atlatırsan emin ol

ilk sıkıntılı süreci atlatmış olursun. Allah yardımcın olsun
2010 1,6 corolla
2002 1,6-vvt-i Corolla
2001 1,4 astra-f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #29 : Ağustos 31, 2016, 11:58:35 »
Sizinle bırakmaya çalışan biri var mı Ufuk Bey? Önemli bir durum çünkü,ben arkadaşım olmasa hayatta bırakamazdım mesela. İlk 10 günü atlatırsan emin ol

ilk sıkıntılı süreci atlatmış olursun. Allah yardımcın olsun

Servis kısmımızda Suat Usta (kayınbiraderim) elektronik sigara ile sigarayı bırakalı 15 gün oldu hocam.

Yaklaşık 1 hafta oldu, tütün ürünü kullanmıyorum :) aramıyorum da, inşallah bir gün herkes çağımızın belasından vazgeçebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '10
  • 261 kere teşekkür etti
  • 168 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 01, 2016, 23:21:55 »
Servis kısmımızda Suat Usta (kayınbiraderim) elektronik sigara ile sigarayı bırakalı 15 gün oldu hocam.

Yaklaşık 1 hafta oldu, tütün ürünü kullanmıyorum :) aramıyorum da, inşallah bir gün herkes çağımızın belasından vazgeçebilir.

Bana göre psikolojik eşiği atlatıyorsun Ufuk Bey. Tütün kokusu aldığında çok güzel geliyo mu?
2010 1,6 corolla
2002 1,6-vvt-i Corolla
2001 1,4 astra-f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 17, 2016, 09:45:26 »
Geçenlerde bir haber vardı, küçük çocuk pil yutmuş diye ve maalesef üzücü bir sonuç. Genel olarak ve  özellikle küçük boyutlu liion pillerde dikkatli olmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #32 : Eylül 17, 2016, 10:05:22 »
Geçenlerde bir haber vardı, küçük çocuk pil yutmuş diye ve maalesef üzücü bir sonuç. Genel olarak ve  özellikle küçük boyutlu liion pillerde dikkatli olmak lazım.

Çocuğun bir kabahati olmadığı konusunda bütün forum hem fikiriz sanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 17, 2016, 21:07:41 »
Bu illeti bende iciyordum.94 ila 98 senesi arasında 4 sene içmedim biraktim.98 senesinde arkadasımın oğlu oldu ve iş yerine sigara ve tatlı getirmiş rabiki banada sigara tuttular bendd aldım ve agzimda tutuyorum bu arada bir arkadas siğaramı yaktı bir fırt cektim.Baktım unutmamısım ve içmeye tekrar basladim taki 2001 senesinde babam akciğer kanseriden vefat edene kadar.Cebimdeki paketi bitirip ben artik sigara içmeyeceğim dedim ve o gün bügündur 15 senedir agzima sürmedim.Birakamıyorum demekle bu is olmaz önce kafadan silmek lazım.Bacanagım gunde iki paket icerdi ve ramazanda oruç tuttuğunda yanina kimse yanasamazdı.Bacanağım bıraktiki gerisini düsunemiyorum bile.Azaltarak bırakayimla bu iş olmuyor ben bunu icmeyecegim deyip paketi yanıniza almayacaksıniz.Beş ay evvel eşimı kanserden kaybettim o zaman kendimi bir bosluk icinde buldum. O zaman  baslamadım artik bir daha başlamam diye düşünüyorum.İlk basta kendi iradenize sahip çıkın ben bunu icmeyecegim derseniz belkide yardima bile ihtiyacinız olmayacak

Tapatalkla gönderildi

Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 18, 2016, 01:02:38 »
Bu illeti bende iciyordum.94 ila 98 senesi arasında 4 sene içmedim biraktim.98 senesinde arkadasımın oğlu oldu ve iş yerine sigara ve tatlı getirmiş rabiki banada sigara tuttular bendd aldım ve agzimda tutuyorum bu arada bir arkadas siğaramı yaktı bir fırt cektim.Baktım unutmamısım ve içmeye tekrar basladim taki 2001 senesinde babam akciğer kanseriden vefat edene kadar.Cebimdeki paketi bitirip ben artik sigara içmeyeceğim dedim ve o gün bügündur 15 senedir agzima sürmedim.Birakamıyorum demekle bu is olmaz önce kafadan silmek lazım.Bacanagım gunde iki paket icerdi ve ramazanda oruç tuttuğunda yanina kimse yanasamazdı.Bacanağım bıraktiki gerisini düsunemiyorum bile.Azaltarak bırakayimla bu iş olmuyor ben bunu icmeyecegim deyip paketi yanıniza almayacaksıniz.Beş ay evvel eşimı kanserden kaybettim o zaman kendimi bir bosluk icinde buldum. O zaman  baslamadım artik bir daha başlamam diye düşünüyorum.İlk basta kendi iradenize sahip çıkın ben bunu icmeyecegim derseniz belkide yardima bile ihtiyacinız olmayacak

Tapatalkla gönderildi
Gerçekten zor bir süreçten geçmişsiniz. Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin eşinize. Siz dediğiniz gibi o eşiği aşmışsınız, görünen o ki; kafanızda da vücudunuzda da bitmiş olay. İnşallah her içici için aynısı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #35 : Aralık 24, 2016, 10:13:08 »
Merhaba arkadaşlar,

Fark ettiniz mi bilmiyorum ancak kullanım oranı oldukça arttı ve artmaya devam ediyor, benim de kullanmaya başlayalı tam 120. günüm ve hala normal sigara içmiyorum (denedim ama artık içermiyorum).

Bu arada elektronik sigara ile sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar olur ise bilgi ve tecrübemi paylaşabilirim, keza ülkemizde satışı yasak olduğu için kara borsa ve dolandırıcılık olayları da yaşanabiliyor ne yazık ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 24, 2016, 10:27:44 »
Merhaba arkadaşlar,

Fark ettiniz mi bilmiyorum ancak kullanım oranı oldukça arttı ve artmaya devam ediyor, benim de kullanmaya başlayalı tam 120. günüm ve hala normal sigara içmiyorum (denedim ama artık içermiyorum).

Bu arada elektronik sigara ile sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar olur ise bilgi ve tecrübemi paylaşabilirim, keza ülkemizde satışı yasak olduğu için kara borsa ve dolandırıcılık olayları da yaşanabiliyor ne yazık ki.
Ufuk hocam elektronik sigarayi ne zaman birakacaksin [emoji16]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #37 : Aralık 24, 2016, 10:59:14 »
Ufuk hocam elektronik sigarayi ne zaman birakacaksin [emoji16]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendime 1 yıl müddet biçtim, ama şu an bile keyfi kullanıyorum denilebilir, düşük nikotin oranı, düşük watt ve derecelerde takılıyorum :D

Bu arada "bu elektronik sigaranın hiç mi zararı yok?" diyenler olabilir, "ciğer çekimi" olarak tabir edilen yüksek watt ve sıcaklıklarda elde edilen ve genellikle gösteri amaçlı yapılan kullanım zararlıdır arkadaşlar.

Ayrıca kullanılan bobin materyali (nikel, titanyum vs.) ile bağlantılı olarak belli bir ısı düzeyinin üzerinde metal maddeden zararlı gaz salınımı olabilir, bu yüzden bu tip teller ile yapılan kullanım "ısı kontrol modu" ile kullanılmalıdır, hatta bana sorarsanız bu tip bobinler (teller) kullanılmamalıdır.

Kullanılan piller (kesinlikle IMR pil ve anlık deşarj kapasitesi yüksek olmalı) 3.7V ile çalışabilmek için tasarlandığından, yüksek voltaj ile kullanımlarda piller de zararlı gaz salınımı yapabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 117000
  • Model Yılı: '15
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 24, 2016, 12:36:42 »
Lise yıllarında iken tanıştığım mereti yaklaşık 10 yıl kullandım. (2004-2014 v.s) 2 yıl oldu bırakalı. Son zamanlarda sabah direk çok afedersiniz yüzümü yıkamadan falan içiyordum. Eczanede çalıştığım için ilk olarak kötü hissetmeye başladım kendimi. Başka içen bir kişinin sigarayı fırlatıp ilaç almak için dükkana girdiğindeki nefesin kokusu bir kat daha beni huzursuz etti. (Keza dolmuşta, toplu yerlerde kıyafetleri afedersiniz ama leş gibi kokan insanlar da aynı şekilde) Bir ara içmesem bile cebimde paket mutlaka olması gereken bir insan oldum. Genelde 2-3 günde 1 paket içerdim ama o paket cepte olmazsa büyük sıkıntı olurdu. İçenler bilir. Sonra paket almazsam mesafe kaydedebileceğimi düşündüğüm için önce paket almayı bıraktım. Sonra zaten eczanede çalıştığım için gündüz çok sıkıntı yaşamadım. Akşamları büyük sorun oldu. Onu da sakız çiğneme ve tesbih çekerek ve önemlisi arkadaşlarımla yaklaşık "1 AY GÖRÜŞMEYEREK" aştım. Çünkü hemen hemen bütün arkadaşlarım içiyordu. Çay yerine yakalşık 3 ay ıhlamur, adaçayı v.s. içtim. Kahve de içmedim desem yalan olmaz. Ne zamanki sabah kalkış şeklim değişti, bir takım ağrılar azalıp da ağzımdaki zehir tat normale dönünce dedim ki yaşamak budur ..... Darısı başınıza Ufuk Bey....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 24, 2016, 12:45:41 »
Merhaba arkadaşlar,

Bende almayı düşünüyorum bir çok kişide var ama hepsi nargile gibi kullanıyor devasal duman çıkarıyor  bırakabilceğimi düşünüyorum siz hangi ürünü kullanıyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE